Ko misliš da je konec

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Tjaz
Kapitan bojne ladje

Ko misliš da je konec

OdgovorNapisal/-a Tjaz » Ne Jul 18, 2021 20:38

Pozdravljeni!
Da podelim mojo izkušnjo ki sem jo doživel pred nekaj dnevi na poti domov. Vračal sem se iz Murterja kjer sem užival z mojo novo barko -Sessa rapala. Barka je bila naložena na prokolici Lok Nap 1800. Avto multivan. Da bi se ognila gužvi sva z punco odšla na pot v petek okrog 8 zvečer. Vse je potekalo gladko. Na avtocesti tik pred izvozom za Dzurmanec se avtocesta zaradi del zoži na samo dva pasova. Lepo upoštevam omejitve. Cesta se nadaljuje v predor kjer zaradi del še vedno poteka dvosmerni promet. Tam pa šok. Kar naenkrat pred mano avti ki prehiteva kolono nasproti vozečih vozil :shock: jaz samo pohodim bremzo do tal, slišim blokiranje koles, delovanje abs-a. Vidim da ni šanse da se bomo ustavili, se umaknem povsem desno in samo zaklejem in se pripravim na pok pri veliki brzini :shock: v naslednjem trenutku spoznam da se nam je uspelo srečati brez karambola. V tunelu kjer se mi je prej zdelo da je malo na “knap” ko vlečem prikolico je očitno dovolj prostora za 3 avte vzporedno! Tudi prikolica je odreagirala odlično! Kaj bi bilo če bi vlekel prikolico z lažjim avtomobilom ali če bi bila ta slabše skonstruirana in preobremenjena sploh nočem vedet.
Glede na to, da se je vse odvijalo v predoru bom kontaktiral tudi upravljalca avtoceste če lahko vidim posnetek. Vendar imam občutek da bo to misija nemogoče.
Varno pot vam želim!
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

Re: Ko misliš da je konec

OdgovorNapisal/-a polanc » Ne Jul 18, 2021 20:54

A un butl se je ustavu al gas dalje ?
Tjaz
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Tjaz » Ne Jul 18, 2021 21:02

Ustavil v tunelu na avtocesti? :wink:
Tudi sam sem bil tako v šoku da sem gladko pozabil pogledat na uro, kakšen točno avto je bil.. dobra stran vsega je bila da se mi preostanek poti niti malo ni več spalo in sem imel ves čas oči kot sova 8)
SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Po Jul 19, 2021 09:10

Ne vem, če ti laho dajo posnetek od drugih.
Tjaz
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Tjaz » Po Jul 19, 2021 09:12

Tudi vprašanje če se jim sploh ljubi brakat po arhivu. Glede na to da veckrat objavljajo posnetke podobnih neumnosti celo na tv bom vseeno poskusil :D
Uporabniški avatar
PogachnyK
Admiral

OdgovorNapisal/-a PogachnyK » Po Jul 19, 2021 09:17

Kaj bi zdaj rad?
Živ si, škode ni..... Za prijavo si prepozen....

Sprijazni se in živi dalje...

Dobrodošel v svetu asfalta....
Hvala na razumevanju
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » Po Jul 19, 2021 16:29

Rad bi butlna poslal trikrat u pizdo matrno..to je fuuul poživljajoče za dušo..
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » Po Jul 19, 2021 20:42

Nam se je z dvema kolegoma nekaj podobnega zgodilo ze nekaj cajta nazaj. Smo obrnili pa se zapeljali za tipom in ga dobili na domacem dvoriscu... uglavnem se je pokakal na polno. Tisti sogurno ne bo vec v skarje prehiteval...
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » Po Jul 19, 2021 22:36

Tko je prau,Je mel še srečo da ni blo tvoje zraven..bi mislu da je vreča za boks haha
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Ne Jul 25, 2021 13:20

In v 95% so to domačini in to po vsem svetu, jaz ponavadi vozim kar za šleparjem, pa naj prehiteva v škarjice. Razen med dva ne grem(kar je zmeraj težje), po videnem posnetku iz SV.Roka.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost