Pozdravljeni
Verjetno se tudi ostali srečujete s problemom nabave osnovnih zadev kot so hlače in srajce še posebej, če nisi nek suhec in se najbolje počutiš v naravnih materialih. Problem je v tem, da danes ne najdem več oblačil iz 100% bombaža narejenih v EU ali v ZDA. Vse je narejeno na kitajskem, kjer so začeli EU in ZDA standardne oznake S, M, L, XL, XXL krčiti na njihove "pikolo" kitajske standarde.
Recimo pred desetimi letimi kupljene srajce z oznako L so mi še danes vse prav, ko pa danes v trgovini pomerim srajco z oznako XXL je dejansko manjša kot tista izpred desetih let z oznako "L". Vse katere sem v zadnjih dneh probal so bile po današnji velikosti XXL IN POPOLNOMA VSE me vežejo čez ramena. Večjih NE DRŽIJO!?!#"!? Res je, da sem se poredil ampak ne toliko, da bi moral srajce menjati zaradi tega, ker bi jih "prerasel" ampak zato, ker so enostavno ponošene in jih je treba zamenjat. Trenutno sem že dva dni zabil za nakup srajc pa me vse mineva, ker dobre robe praktično ni več najti. Nisem našel niti ene 100% bombažne enobarvne srajce srednje gramaže, ki bi mi bila všeč ali bi mi bila prav. Minila me je volja do nakupovanja. V BTC in na Rudniku nisem našel ničesar.
KJE PRI NAS NAJ ŠE POGLEDAM ?
Dokler sem še hodil v ZDA sem skoraj vsa oblačila kupoval v trgovinah BassproShop.... Kasneje sem naročal preko interneta. Edino tam sem našel prave 100% bombažne originalne kavbojske srajce kot je tale recimo Wrangler Retro Western... Ta je odlična in sem jo imel najraje v hladnejših mesecih. Za vsak dan najraje nosim srajce RedHead... za poleti pa lahko tudi iz umetnih materialov od Columbie namenjene za pohodništvo ali ribolov.
Na žalost ne pošiljajo več v EU in ne morem jih več naročiti!?? Morda kdo pozna kakšno finto kako naročati preko kakšne firme, ki se ukvarja s prepošiljanjem tovrstnih pošiljk?
Hvala vnaprej za vse koristne informacije.
Kje kupiti bombažne srajce, hlače...
Moderatorji: moderator2, moderator
- 1stofficer
- Admiral
Re: Kje kupiti bombažne srajce, hlače...
Poznas nekoga iz USA, kupi tam in ti poslje paket...
Eni pač imate probleme v življenju !?
Jaz kupujem pri podjetjih z promocisjkimi oblačili...
Hvala na razumevanju
Poklici Nikola in ti posljem link...dugace pa bo zgleda gartner pomagal.
pojdi se z bikom bost!
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Paco hvala za pomoč. Te pokličem.
Nazadnje mi je srajce prinesel prav iz te trgovine v Forth Lauderdale, tvoj oče. Še danes sem mu hvaležen. Ali gre v kratkem čez lužo?
Sem pa dobil še prijazen nasvet in ponujeno pomoč še od Carja in Grega za robo iz nemčije v kolikor je ne pošiljajo po pošti.
Nazadnje mi je srajce prinesel prav iz te trgovine v Forth Lauderdale, tvoj oče. Še danes sem mu hvaležen. Ali gre v kratkem čez lužo?
Sem pa dobil še prijazen nasvet in ponujeno pomoč še od Carja in Grega za robo iz nemčije v kolikor je ne pošiljajo po pošti.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov