Potovanje po kopnem

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Bavarko
Admiral

Potovanje po kopnem

OdgovorNapisal/-a Bavarko » Sr Jun 22, 2022 09:16

Pozdravljeni,
Ker vas je tu kar nekaj, ki potujete po cestah Hrvaške in dlje, me zanima kdaj priporočate štartat na pot z avtom proti Beogradu. Štart it Lucije. V Beogradu moram biti službeno v ponedeljek zjutraj, 4. julija. Bi pa odšel prej, da bi bil že za vikend dol, da si ogledam Beograd.
Razmišljal sem štartat med polnočjo in 2 zjutraj na petek, da sem v soboto zjutraj tam. Neprespana noč mi ne dela težav, če popoldne naredim en dober počitek.
Kaj lahko pričakujem na cesti?
Vikendi so kar pestri zaradi turističnih migracij, še posebej v juliju, kako je ponoči?
Avion odpade, ker ne vem kdaj točno končam službene obveznosti, verjetno od torka zvečer do četrtka zjutraj.
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

Re: Potovanje po kopnem

OdgovorNapisal/-a MareC » Sr Jun 22, 2022 19:25

Bavarko napisal/-a:Pozdravljeni,
Ker vas je tu kar nekaj, ki potujete po cestah Hrvaške in dlje, me zanima kdaj priporočate štartat na pot z avtom proti Beogradu. Štart it Lucije. V Beogradu moram biti službeno v ponedeljek zjutraj, 4. julija. Bi pa odšel prej, da bi bil že za vikend dol, da si ogledam Beograd.
Razmišljal sem štartat med polnočjo in 2 zjutraj na petek, da sem v soboto zjutraj tam. Neprespana noč mi ne dela težav, če popoldne naredim en dober počitek.
Vikendi so kar pestri zaradi turističnih migracij, še posebej v juliju, kako je ponoči?
Avion odpade, ker ne vem kdaj točno končam službene obveznosti, verjetno od torka zvečer do četrtka zjutraj.

A ti se zajebavaš iz nas, al si res tak lipe, da to vprašaš, poleg vseh navigacij izračunov poti po raznih aplikacijah :roll: :roll: :roll:
pejd 2 dni prej na pot , da se lahk spočiješ na teh jebenih petsto kilometrih poti :twisted: :twisted: pa ne greš v Iran ampak v Beograd, res ne razumem a ste normalni al se delate norca iz vseh na forumu
Gartner
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a Gartner » Sr Jun 22, 2022 20:45

Ravno tapravi se je oglasil :shock:
weta
Admiral

OdgovorNapisal/-a weta » Sr Jun 22, 2022 22:17

MareC napisal/-a:
Bavarko napisal/-a:Pozdravljeni,

A ti se zajebavaš iz nas, al si res tak lipe, da to vprašaš, poleg vseh navigacij izračunov poti po raznih aplikacijah :roll: :roll: :roll:
pejd 2 dni prej na pot , da se lahk spočiješ na teh jebenih petsto kilometrih poti :twisted: :twisted: pa ne greš v Iran ampak v Beograd, res ne razumem a ste normalni al se delate norca iz vseh na forumu

Ja no, toliko vecjih neumnosfi se tu sprašuje, da je to čisfo ok vprasanje. Verjetno ga zanima ali so kaksni dnevi, ure v dnevu itd bolj obremenjene ceste in posledicno pot ttaja dlje.
Jaz za tovrstne potrebe par dni pren ob razlicnih caaovnih terminih, dnevih itd z google maps preverim koliko mi izracuna pptovanje. Maps rabim zato, ker uppšteva trenutno situacijo na cesti, torej zaatoje na cestah, na meji itd. Tako vidim ali so splob kakšne razlike in nato načrtujem pot. Ponavadi jaz raje pptujem.ponoći in na nacin, da sem zjutraj na destinaciji.
SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Če Jun 23, 2022 08:19

Na cesti boš težko naletel na zastoje, problem pa znata biti mejna prehoda. Doli na HR/SR prehodu se zna pripetiti hud zastoj. Poglej praznike v nemško govorečem delu EUja in te dni si vzemi več časa. In zdaj v času počitnic petek verjetno ni najbolj idealen dan za prečkanje hrvaške meje v smeri iz Slovenije.
Bavarko
Admiral

OdgovorNapisal/-a Bavarko » Če Jun 23, 2022 10:00

MareC napisal/-a:

Valda, norca se delam iz debilov kot si ti, ki se morejo vsrat v vsak post četudi nimajo nič za napisat!!!!!!
Bavarko
Admiral

OdgovorNapisal/-a Bavarko » Če Jun 23, 2022 10:14

weta napisal/-a: Jaz za tovrstne potrebe par dni pren ob razlicnih caaovnih terminih, dnevih itd z google maps preverim koliko mi izracuna pptovanje. Maps rabim zato, ker uppšteva trenutno situacijo na cesti, torej zaatoje na cestah, na meji itd. Tako vidim ali so splob kakšne razlike in nato načrtujem pot. Ponavadi jaz raje pptujem.ponoći in na nacin, da sem zjutraj na destinaciji.

SR 290 napisal/-a:Na cesti boš težko naletel na zastoje, problem pa znata biti mejna prehoda. Doli na HR/SR prehodu se zna pripetiti hud zastoj. Poglej praznike v nemško govorečem delu EUja in te dni si vzemi več časa. In zdaj v času počitnic petek verjetno ni najbolj idealen dan za prečkanje hrvaške meje v smeri iz Slovenije.

Ravno zato, v Beogradu sem že bil večkrat, vsakič leteče in nikoli poleti. Glede na to, da je avtocesta vse do dol, so ravno mejni prehodi najbolj obremenjeni.
Zanimajo me izkušnje tistih, ki ste poleti bili dol, če je bolje potovati ponoči, ali planirati določeno uro, recimo, da sem na meji med HR in Srbijo ob 1 ali 5 zjutraj.
Google map mi kaže 7 ur in 30 min, neglede ali štartam ob 21. ali 2 zjutraj.
lslabe
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a lslabe » Če Jun 23, 2022 17:35

Če je gužva, lahko zapustiš AC malo pred mejo, na izvozu Spačva in greš na sosednji mejni prehod Tovarnik :wink:
Uporabniški avatar
igorb
Admiral

OdgovorNapisal/-a igorb » Ne Jun 26, 2022 08:47

letalo in v beogradu taxi
Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

OdgovorNapisal/-a AEgir » Ne Jun 26, 2022 08:59

Al pa helikopter pa po beogradu električni skiro.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
mondeors
Poročnik korvete

OdgovorNapisal/-a mondeors » So Jul 02, 2022 13:37

Jaz ponavadi planiram da sem na srbski meji cca ob 5 zjutraj in nisem se imel nekih velikih cakalnih dob

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost