AC SLATINA CRES
Moderatorji: moderator2, moderator
AC SLATINA CRES
Letošnje poletje se nameravam preseliti iz Rabca v drugi kamp. Najbolj (cenovno) mi je padel v oči kamp Slatina na Otoku Cresu. A je mogoče kdo izmed nas morjeplovcev v tem kampu. Kako imaj tam urejene priveze? Si lahko narediš svoj privez? Kakšen je kamp na splošno? Če kdo letuje tam, prosim za čim več podatkov. Zaenkrat sem dobil ponudbe samo iz Cresa, tako je trenutno ta v ožjem izboru.
lp Boštjan
lp Boštjan
-
Original-One
- Viceadmiral
Re: AC SLATINA CRES
BOŠTJAN napisal/-a:Letošnje poletje se nameravam preseliti iz Rabca v drugi kamp. Najbolj (cenovno) mi je padel v oči kamp Slatina na Otoku Cresu. A je mogoče kdo izmed nas morjeplovcev v tem kampu. Kako imaj tam urejene priveze? Si lahko narediš svoj privez? Kakšen je kamp na splošno? Če kdo letuje tam, prosim za čim več podatkov. Zaenkrat sem dobil ponudbe samo iz Cresa, tako je trenutno ta v ožjem izboru.
lp Boštjan
Imajo pomole v uvali Tiha. Vendar pazi, zapadnjak je že metal čolne na kopno!
lp
Pred leti sem bil tam na obisku to je bil pravi raj za potapljače potem pa so nekako zakupili al nekaj takega Avstrici pol kampa in postavili neke fiksne kontejnerje z vodo in elektriko. Vse na okrog je baje smrdelo zaradi odtokov in lulanja. Lastniki pa so si lastili vse tam okoli kjer je bila najlepša plaža. Kar nekaj mojih Velenjčanov se je nato preselilo v Nerezine in Punto križo na konec Cresa.
Če bi jas zbiral bi se odločil za Punta križo pa čeprav zjutraj prvo zagledaš sneg na hrvaškem Triglavu ne pa odprtega morja pred seboj.
Če bi jas zbiral bi se odločil za Punta križo pa čeprav zjutraj prvo zagledaš sneg na hrvaškem Triglavu ne pa odprtega morja pred seboj.
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
Sukošan je dejansko "vorstadt" od Zadra, tako da mislit, da tam kaj manjka nima smisla. V sami vasi pa je trgovina, pa nekaj oštarij, kafičev, pa največja marina na Jadranu, bencinska črpalka za čolne, pa na robu jadrasnka magistrala.... Vsega je, le s čolnom ne rinit v stari mandrač! Tam je namreč precej plitko, voda pa malo kalna, saj je po dnu mulj. Če grem mimo vežem na mali pomolček med marino Dalmacija in vasjo, za en čoln je prostora, ostali pa na sidru. Potem pa 50 m čez jadransko magistralo je ena oštarija Joso. Ni nič kaj posebnega, samo slabo pa tam še nisem jedel. Cene pa primerne.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost