Iščem nekoga, ki ima paypal račun. Denar bo nakazan iz tujine in razdeljen na 3 - 4 dele, po cca. 400 USD, v obdobju 6 mesecev. Ko vsota prispe na račun, jo pošlji na TRR v Sloveniji. Višina nagrade je po dogovoru.
LP
Kdo ima PayPal?
Moderatorji: moderator2, moderator
Zdravo
Greš na A-BANKO vzameš plačilno kartico VISA ELEKTRON (brez obveznosti - vodenje in stroški transakcij) nato lahko registriraš PAY PAL. celoten strošek zanemarljiv. Prednost tega je še to, da dobiš kartico s katero plačuješ preko interneta, porabiš pa samo toliko kolikor je na računu kartice. Jaz sem si to uredil zaradi nakupov iz E-baya in internetnih trgovin. Dela BP
LP Uroš
Greš na A-BANKO vzameš plačilno kartico VISA ELEKTRON (brez obveznosti - vodenje in stroški transakcij) nato lahko registriraš PAY PAL. celoten strošek zanemarljiv. Prednost tega je še to, da dobiš kartico s katero plačuješ preko interneta, porabiš pa samo toliko kolikor je na računu kartice. Jaz sem si to uredil zaradi nakupov iz E-baya in internetnih trgovin. Dela BP
LP Uroš
Mislim da ima Paypal tako politiko, da se moraš registrirat kot trgovec (nekaj plačaš) in potem lahko prejemaš plačila. Samo nakazilo sicer lahko prejmeš tudi na navaden paypal račun, ampak ga moraš potem zapravit, ker drugače ne gre (izjema so refoundi, ki ti jih nakažejo na kartico iz katere so prišli).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost