Nesreca pri Bernardinu
Moderatorji: moderator2, moderator
-
Mat2000
Nesreca pri Bernardinu
..
Nazadnje spremenil Mat2000, dne To Mar 19, 2013 15:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Ker vedno plujem tu, lahko povem, da so eni in drugi zelo nevzgojeni. Velikokrat grem 500m ali več od obale direkt na glavo kopalca (1vozel) inga vprašam, če dela samomor - da vam ne razlagam kakšne nemogoče odgovore dobim. Najbolj pogost je - če bo prišel gliser, se bom potopil pod vodo in kaj me to sploh briga itd.
Tudi gliserji in gliserčki norijo ob obali, kot da so vsi kupili izpit v Sisku. Da ne omenjam ko plutam v Pi zalivu me marsikdo zamenja za bojo in drvi krog 1-2m okoli barke -noro.
Sratka ob tej naši kratki obalci je norišnica in žal 1 žrtev je za to kar vidim tu zelo malo.
lp
Tudi gliserji in gliserčki norijo ob obali, kot da so vsi kupili izpit v Sisku. Da ne omenjam ko plutam v Pi zalivu me marsikdo zamenja za bojo in drvi krog 1-2m okoli barke -noro.
Sratka ob tej naši kratki obalci je norišnica in žal 1 žrtev je za to kar vidim tu zelo malo.
lp
Ja po pameti je treba...
Zadnjič sem poslušal znanca, ki je tarnal, da ima zdaj že vsak kmetavz svoj čoln...
Letos sem na doustu to tudi opazil, ko je neka italijanska barka, dolga cca. 10m glisirala v prelivu med Fratrskim otokom in Indijami.
Na obali pa je znak, da je glisiranje prepovedano.
Okoli pa polno raznih zasidranih jadrnic in malih čolnov.
Oni na barki pa muziko na 10 in ko jim pomahaš naj upočasnijo, ti mahajo nazaj v stilu "A, si nas opazil? Kaj smo frajerji!"
Policajev, seveda ni bilo...
Naslednji dan pa na tej plovni poti, skoraj na sredini preliva, zasidrana jadrnica, kjer so se odpravljali spat...
Zadnjič sem poslušal znanca, ki je tarnal, da ima zdaj že vsak kmetavz svoj čoln...
Letos sem na doustu to tudi opazil, ko je neka italijanska barka, dolga cca. 10m glisirala v prelivu med Fratrskim otokom in Indijami.
Na obali pa je znak, da je glisiranje prepovedano.
Okoli pa polno raznih zasidranih jadrnic in malih čolnov.
Oni na barki pa muziko na 10 in ko jim pomahaš naj upočasnijo, ti mahajo nazaj v stilu "A, si nas opazil? Kaj smo frajerji!"
Policajev, seveda ni bilo...
Naslednji dan pa na tej plovni poti, skoraj na sredini preliva, zasidrana jadrnica, kjer so se odpravljali spat...
Sve će to narod da pozlati!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov