PRIDI GOLA NA VEČERJO
»Mmmmmm,....... kako mi paše,....... draga.......tooooo!«
»Daj nabijaj ..... in končaj že enkrat!« Mi je rekla, kot bi bila jezna name.
Ustavil sem se med ljubljenjem svoje žene in ko sem še vedno ležal na njej, med njenimi nogami, sem se spraševal, zakaj mi to govori.
Moja Tanya je za svojih sedemintrideset let zelo lepa ženska in za njo sta tudi dva poroda. Vseeno je tako sexy in ko se uredi, se mi enostavno zmeša, takooooo si jo zaželim, da bi jo takoj imel,..... takoj...... ja takoj in brezpogojno. Vendar je zadnje čase bolj nervozna, kot je bila včasih, vse to pa sem pripiseval njeni službi, saj dela na psihiatriji. Tam se najdejo različni ljudje z različnimi osebnostmi, z različnimi pogledi na svet, nazori, potrebami,..... moji ženi je res težko. Tako poredko sva se ljubila v postelji in če sva se že, sva to naredila en, dva, tri in že je bilo vsega konec. Po seksu je odšla v svojo spalnico, ki je bila tik ob sobi, v kateri sta spala otroka Shakira in Selena, saj z mano že kakšno leto ne spi, ker menda tako zelo smrčim, da bi zbudil še medveda v zimskem spanju. Meni se vedno zdi, da spim čisto tiho in mirno, a če to reče moja Tanya, potem je to res, kajti ona že ne bi lagala.
Poljubil sem jo na vrat in molče nadaljeval z ljubljenjem. Nabijal sem ji ga kakšni dve minuti in jo gledal v oči, katere je imela ves čas odprte. Bila je hladna in nezainteresirana za tisto, kar sva počela. Jaz pa sem se osredotočil na najin ples ljubezni, na najin dotik teles,..... posvetil sem se njej in sebi, samo da bi nama bilo lepo. Pogled na njene joške, na njene bradavice in rdeč kolobar okoli njih..... slast v očeh in poželjenje v telesu vsakega moškega.....
»Prihaja mi, prihaja.......« Sem bil že glasen, kot da sem želel z besedami nakazati, da mi ona malo pomaga, da bi lažje eksplodiral v njo in jo napolnil s svojo spermo.
»Da se ne bi drznil in mi ga pustil notri....« Mi je rekla, še preden sem eksplodiral in me dekoncentrirala z njenim ukazovalnim tonom.
»Aaaaaaaaaa .......« In še preden mi je prišlo, sem ga potegnil ven iz njene hladne muce in ga še vlažnega s svojo roko izdrkal na njen trebuh. Moja sperma se je razlila po čudoviti zategnjeni koži, katero je na sredini krasil lep popek. Ja,... res je imela lepo kožo in zdravniki so se pred sedemintridesetimi leti zelo potrudili s šivanjem popkovine.
»Vzemi iz predala paket robčkov in me obriši,..... če ne bom znorela!« Mi je zakričala v obraz.
»Ja bom....takoj bom.« Sem rekel in se izmaknil mimo njenih razžirjenih nog in takrat sem še enkrat pogledal na njeno obrito muco. Na njej je bilo vse depilirano razen malega trikotnika, velikosti tri krat tri krat tri cm, ki je bil nekaj posebnega na njej. Takšnega je imela samo ona in čeprav sem imel pred njo le dve ženski v svojem življenju, sem videl že kar nekaj muc, na filmih ter slikah v erotičnih revijah, na katere sem včasih drkal, če sem le lahko.
Odprl sem predal in iz njega potegnil paket vlažilnih robčkov, ter ji ga podal v roke. Paket je odprla spretno in se obrisala, potem pa vrgla kar na tla, ter ni počakala, da se obrišem še jaz. Vstala je, tako gola in lepa, me pogledala naravnost v moje modre oči in rekla: »Svojo zakonsko dolžnost sem opravila in naj ti naslednjih 14 dni ne pade na misel kaj podobnega. Vidim, da s svojo roko odlično obvladaš situacijo nad sabo, ter se znaš pripeljati do vrhunca. Samo čuvaj na rjuhe, če ne jih boš ti pral,... se obrnila na bosi peti in odšla proti kopalnici. Slišal sem odpiranje tuša in vodo, kako je kapljala po stenah plastične kabine. Obrisal sem se tudi sam in odšel na stranišče. Sedel sem na školjko, kot je to v navadi na barkah in spustil vodo iz mehurja v njo. Ropot vrat tuš kabine mi je dal vedeti, da je prišla iz kabine in da se že briše v brisačo, zato sem tudi jaz odšel pod tuš in se oprhal. Tako nag sem odšel po stopnicah v spodnjo kuhinjo in vzel iz hladilnika sok iz sveže iztisnjenih pomaranč in si ga nalil. Nagnil sem se nad kuhinjsko korito in pričel piti. Pogled na desno se mi ustavi na utripajočem mobilnem telefonu moje Tanye. Iz radovednosti se mu približam, da si ogledam zakaj utripa v tem nočnem času. Pomislim, očitno ima telefon na tiho, da ne bi zbudila otrok. Kako je ta moja žena uvidevna! Prav zato jo imam rad. Vendar mi ni dalo miru in pogledam na ekran in vidim, kako še naprej utripa oznaka za pismo. Odločim se, da ga odprem in pogledam, kaj piše v njemu: »Jutri bom prišel ob osmi uri zvečer, bodi na starem mestu, tokrat pridi gola na večerjo!«
Ne vem kaj naj bi to pomenilo, mogoče kakšen naslov knjige, citat iz nje, mogoče je kdo zgrešil številko...... A kdo hodi gol na večerjo,.... lepo vas prosim! Zato sem zaprl pismo in pustil aparat tam, kjer je bil. Ona bo že vedela kaj to pomeni, ker pa mislim, da je pomota, ga bo moja ljubeča žena sam zbrisala. Kajti kolikor jo poznam, je alergična na takšne traparije. Idioti!
Zjutraj sem bil v službi, pisarniško delo me je že od nekdaj utrujalo, a kaj sem si lahko pomagal, služba je služba, druge nisem imel. Na svojo ženo, večernje ljubljenje z njo in njen nočni sms nisem več pomislil. Ona je bila zaradi načina svojega dela vedno dolgo v službi, včasih do poznega večera. Takrat sem bil jaz mama, oče in gospodinja najinim otrokom, katera sem imel neizmerno rad. Danes bi moral s sodelvci na pijačo v bližnji bar, kajti Ron je imel rojstni dan in je obljubil, da bo dal za pijačo. To sem ji povedal že prejšnji teden in kot dobra zvesta žena ni imela nikoli nič proti, le kadar je še ona imela v istem dnevu kakšne obveznosti, sva poklicala varuško, ki je najina cukrčka čuvala, dokler ni eden od naju prišel domov. Ravno sem razmišljal o tem, ko mi zazvoni telefon in na njem se izpiše Tanyina številka.
»John, lepo te prosim, da greš ob štirih popoldan po otroka, kajti jaz ne bom mogla.«
»Tanya, kako naj grem saj veš, da gremo z Ronom na pivo?«
»Me ne briga, danes imam ordinacijo do štirih in potem še sestanek do šeste ure. Odšla bom še v trgovino, ker imam ob osmih večerjo z upravnim odborom bolnišnice. Ne vem kdaj pridem.«
»OK.« Sem rekel in preden sem lahko še kaj rekel v slušalko je prekinila pogovor. Tudi sam jezen sem odložil aparat in jo v mislih opravičeval, kako je uboga, ker mora biti vsepovsod zraven, skoraj na vsaki procesiji, če hoče obdržati dobro plačano službo.
Odšel sem do Rona, katerega sem srečal že na našem dolgem hodniku in mu rekel: »Ron, stari, danes ne bom mogel na pijačo, Tanya spet dela in še na večerjo gre s šefi...«
»Ni blema John, a pazi na ženo, kadar gredo žene pozno zvečer ven, se ti šefi preobrazijo v ljubimce.« Sladko se je nasmehnil, me potrepljal po rami in odšel proti svoji pisarni.
Ko sem tako v dvomih sedel za svojo pisalno mizo mi je prišlo na misel milijon vprašanj, a nobeno ni bilo podobno moji Tanyi. V glavi sem vsakič ponavljal,.... moja Tanya pa že ne, ona ni takšna....
A črviček mi ni dal miru, poklical sem Rossano, mehičanko, varuško najinih otrok, ki je na srečo imela prost dan, zato je takoj sprejela, da bo ona šla po otroke v šolo, jih odpeljala domov, naredila večerjo in prebila čas do mojega prihoda kar v naši hiši. Mehičani za gotovino naredijo vse!
Ob pol štirih sem potrdil kartico službene prisotnosti in odšel iz službe predčasno, da se ne bi na vhodu srečal z Ronom ali s kom drugim. V sosednjem kiosku sem si kupil časopis, Colo in vrečko s pecivom, kajti danes ne bom imel kosila. Sprehodil sem se do avta, katerega sem pred petimi leti izbral prav na prigovarjanje moje Tanye in sedel v njega, na sedeže iz blaga, ter se odpeljal. Čez dobrih petnajst minut sem se pripeljal pred kliniko, kjer je bila zaposlena moja žena in skrit za vrsto avtomobilov bolnišničnega osebja oprezal na njenega novega Intrepida, ki je svojo lepoto, kazal v športni obliki in rdeči barvi. Pravi športni lepotec, narejen za zapeljivo, lepo in pridno mojo ženo. Vse bi ji dal, ko je tako dobra do mene....
Ura je bila že skoraj pet, pa še nič, .... pol šest....nič,.... bilo me je sram, kajti pomislil sem, da bi vseeno lahko bilo nekaj resnice v Ronovih besedah. Moja lepa in pridna žena pa dela in služi denar za družinski blagor. A če sem že tu, bom še malo počakal in se nato odpeljal domov, k otrokoma, ki sta v varnih in dobrih rokah naše varuške. Ura je odbila šesto in zanimivosti iz časopisa sem prebral, pregledal vse slike, spil Colo in pojedel vse kekse. Obrišem hlače od drobtin, katere so se nadrobile od keksov, zložim časopis, ga vržem na sosednji sedež, ter že hočem zavrteti ključ in se odpeljati, ko jo zagledam.... mojo lepo Tanyo, vedno urejeno v sivem hlačnem kostimu, zapetim do vratu, okoli katerega je bila zavezana črna ruta s srebrnimi poslikavami, katero sem ji kupil v trgovini s svilo, ko sem bil lani na službenem potovanju v Yorku. Svoj črn plašč iz kašmirja je imela zvit čez roko, v drugi pa je nosila črno usnjeno torbico priznanega kreatorja Louisa Vuittona. Ja, rada je imela izbrane in drage znamke. Zakaj pa ne, saj je to potrebovala za službo in bila je veliko med ljudmi.
Sedla je v avto, popravila šminko in videl sem, da je vzela v roke telefon, nekaj odtipkala in se pogovarjala z osebo na drugi strani linije. Bila je tako raznežena, tako lepa, sploh kadar se je smejala v telefon. Ko je končala pogovor, je odpeljala proti centru mesta.
Vozil sem za njo v varni razdalji, čeprav še sam ne vem zakaj, a neka nevidna roka me je vlekla, da ji sledim. Pripeljala se je do znanega in velikega butika z ženskim perilom. Čakal sem na odstavnem pasu skoraj tričetrt ure, ko je prišla ven, lepša, drugačna...... z veliko nakupovalno vrečko v roki. Kar me je najbolj zbegalo je bilo to, da sem že v štartu videl, da je drugačna, a ne vem zakaj? Potem pa me je udarilo po spominu. Seveda,.... prej je bila oblečena v kostim, sedaj tega ni imela na sebi, oblečena je bila v črne nogavice – ni imela več sivih hlač, čevlje iz nabuka v visokih petah, na sebi je imela črn plašč, katerega je imela prej zvitega čez roko, čez svileno ruto se je naziral in odpiral njen goli dekolte, vse do njenih prsi. Očitno je siv kostim romal v vrečko. Verjetno si je kupila krilo.... ampak čudno, tako kratko minico pa res ni nosila?
»Je to res moja Tanya?« Sem se glasno spraševal. Uf, kako je bila lepa in sexy. Le zakaj se je tako malo oblečena, saj se bo revica prehladila....
Sedla je v svoj avto in se odpeljala, po obvoznici, na glavno cesto, z nje pa po nekaj minutah na izvoz in ven z avtoceste v neko manjše mesto, katerega ime se spomnim samo iz table na avtocesti.
Zavila in ustavila je pred hotelom Swan in parkirala avto daleč od glavnega vhoda. Odprla je vrata in iztopila. Takrat pa me je skoraj kap! Videl sem, da je pri izstopu iz avta iztegnila svojo lepo levo nogo, na kateri se je na bedri nazirala debela čipka in še višje proti telesu, njena lepa in nežna bela koža. Pa saj je bila v samostoječih nogavicah, tako gola..... halooooo. To je bila moja žena, sedaj pa je zgledala kot neka draga kurba!!!!
Že sem hotel izstopiti, ter jo povprašati, komu želi na večerji narediti vtis, mogoče sebi celo sramoto..... ko pred njo stopi lepotec, kateri je pravkar končal manekenski tečaj, še pred pol ure pa je bil v fitnesu in je namesto v ležaj tekaške steze zlil olje kar na svoje lase. Na videz je bil videti vsaj deset let, če ne še več, mlajši tudi od Tanye. Sklonil se je k njej in že sta se poljubila. Iz njene roke je vzel ključe od avtomobila, ga zaklenil in jo prijel z desno roko, tako čez pas, ter jo popeljal v apartmajsko sobo hotela. Obsedel sem v avtu in se nisem mogel premakniti, kot bi mi nekdo pribil rit z žebljem na sedež. Nisem mogel verjeti svojim očem, moji skisani možgani so neumorno delovali in iskali rešitev, kot da iščejo kombinacijo za državni lotto. Ne vem kako dolgo je trajal ta šok, a v avtu sem sedel že dobrih 10 minut, ko sem spoznal, da me moja žena, moja zlata Tanya vara s tem mastnoglavim važičem.
Odšel sem do hodnika in počasi, ter tiho stopil do vrat sobe v katero sta se zatekla golobčka. Iz nje se je slišalaa le glasba in tu in tam kakšen nerazumljiv glas, hihetanje,.... Stopil sem korak nazaj in se želel zaleteti s svojim telesom v vrata, ki bi takoj popustila pod težo mojega telesa, a nekaj mi je govorilo naj se ne prenaglim. Zapustil sem hodnik in odšel okoli stavbe, poiskal njuno pritlično okno in prepoznal glasno glasbo. Kot kakšen voajer sem pogledal v sobo in čez ne dobro zategnjene zavese videl svojo ženo v samostoječih črnih nogavicah, v čevljih z visoko peto in zgoraj popolnoma golo,...... videl sem kako je svojo mastno glavo naslonil na njeno muco..... jo liže moji Tanyi, ona pa se uvija,..... zvija,..... tuli,.... in govori: » Še, še, še, ...toooooo,.... kako to dobro delaš,..... mmmm, za tebe bi tudi umrla,...!«
Pa saj nisem verjel svojim ušesom. Ona je takšna pohotnica v tuji postelji.... v moji pa kot umirajoča stara mama. Držal jo je za prsi, jih gnetel in delal z njo kar si je želel, ona pa se je pustila, nič ji ni bilo odveč, nič se ni pritoževala,..... Bila je pohotna, bila je kot kurba v tuji postelji, z nabildanim tipom, pa še suh je bil povrhu. Le kaj je videla na njem?
Poljubljal in lizal ji je greben, dotikal se je ščegetalčka, jo spravljal v ekstazo,..... potem se je privzdignil, poljubljal popek, ji tiščal jezik v njega, njegove roke pa so še vedno gnetle čudovite prsi moje Tanye. Prijela ga je za glavo in ga pogledala v oči, nato pa ga je celega položila na stran in se povzpela na njega. Od kod ji le ta moč, saj je bil mladenič kar težak. Potem je spustila svoje ustnice na njegovo orodje in s pogledom na njegovo velikost sem mu bil zavisten na njegovi velikosti in širini. A vseeno, moj je bil, če že nič drugega, vsaj lepši, ni bil tako ukrivljen kot njegov. Vzela ga je v usta in ga obdelovala, ga lizala in grizljala on pa je užival v ustni obdelavi moje žene. Ko sem jo gledal, tako pohotno, sploh ne vem, če je kdaj nekaj takšnega delala meni. Res je, meni tega ni nikoli udovoljila, verjetno si tega ni želela. V obraz sem postajal rdeč in vedno bolj jezen.
Videl sem, kako jo je prijel za roki, jo potegnil višje in že sta se strastno poljubila, poljubljala sta se grobo, lizala, grizljala,..... Še tako sede se je podrsala po njegovem od potu mokrem telesu in takrat je z roko poiskala njegov ud, ga prijela s svojo nežno roko in lepo lakiranimi rdečimi nohti, ter si ga nastavila v svojo pohotno špranjo, v katero je on, tako velik in širok kar sam zdrsnil. Sedla je nanj, se nasadila vse do njegovega korena, do njegovih jajc. Zastokala je od ugodja in ne od bolečine, nato pa zaplesala ples, ki se pleše samo z boki. Tega še pri njej nisem nikoli videl, kaj šele doživel! Meni je vedno govorila, da je edini normalni položaj ta misionarski, vsi ostali pa so nenormalni, da je ona moja žena in ne moja kurba.....če si želim kaj drugega, naj si plačam kurbo, ampak po tistem naj ne hodim več domov......
Videl sem, kako je vedno bolj in bolj postajala vroča, vedno bolj in bolj je bila glasna,.... nato pa je zastala, stisnila noge skupaj in zavpila...... »Ahhhhh, prekleto,.....prišlo mi je kot še nikoli!«
Jaz sem se ustrašil, da jo je poškodoval, njej pa je prihajalo... ne prihajalo, njej je že prišlo!!!
Z mano ni nikoli doživela vrhunca, vsaj od poroda naprej ne.
Sklonila se je nad njegov obraz on pa jo je potegnil s sebe in jo postavil na vse štiri, jo od zadaj napičil in ji ga vbadal. Prijel jo je za boke in jo nasajal na svojega nenasitnega kurca v katerega je verjetno spustil kar vse štiri tabletke iz paketa Viagre, saj drugače tega ne bi zmogel. Pa saj ni toliko boljši od mene?????
V pasjem položaju je dvigovala in spuščala glavo od užitka, takrat pa je pogledala proti oknu in me je zagledala, ter prepoznala. Najprej je zastala, nato pa zavpila, slišal se je kot krik ranjene živali. Obstal je tudi on, ni več fukal in jo vprašljivo pogledal. Ona se je izmaknila, vzela v roke že pomečkano belo rjuho in si z njo želela zakriti svoje golo telo. Vem, da je vedela, da sem jaz na oknu, kajti predobro je poznala moj obraz. Nekaj mu je govorila, a jaz tega nisem več slišal. Počasi sem zapustil prizorišče zločina, ter se sprehodil do njenega avta, katerega je imela tako rada. Predstavljal ji je ženskost, ponujal ji je moč, z njim se je postavljala. Segel sem v žep in potegnil iz njega ključe od najine hiše. Najprej sem potehtal ključe, nato pa se na hitro odločil, pogledal na največji in zašiljen ključ, ter ga še isti moment prislonil na najvišji del motornega pokrova. Zapičil sem ključ v barvo in potegnil. Slišal sem zvok, ki je paral ušesa. Meni pa se je zdel ta zvok tako poseben, da bi ga v tistem trenutku poslušal ure in ure. Na havbo sem napisal: Zdaj vem, kakšni so tvoji sestanki! Tvoj rogati John.
Ko sem končal z rezljanjem havbe, sem pogledal svoje remek delo in zadovoljen spravil ključe v svoj žep. Najraje bi enako naredil še njemu, a mu nisem mogel, ker ne vem, kateri avto je nejgov? A če pomislim, zakaj pa bi mu? Saj ni on kriv? Saj ni on poročen z mano in on mi ni obljubil zvestobe do groba, on ni podpisal, da bo moj in ni on sprejel mojega priimka!
Sedel sem v svoj avto, se odpeljal domov in naročil varuški, da lahko oddide domov. Plačal sem ji, ter jo pospremil do avta. Začuda, me vse skupaj še ni strlo.
Vrnil sem se v hišo, varuška je pravkar odpeljala z dvorišča, otroci so že spali. Odšel sem v otroško sobo, pokril sem Seleno, jo poljubil za lahko noč, prav tako tudi mojo drugo punčko. Spustil sem se po stopnicah v dnevno sobo, poiskal zgoščenko od Floydov in jo na tiho spustil iz zvočnikov do mojih ušes. Kot da mi ni bilo dovolj, sem vzel kozarec na visokem peclju, natočil čistega rdečega vina in sedel v svoj fotelj, ter se spraševal: Le kje sem storil napako?
Ko sem tako razmišljal, so minile minute,... ure,.... moje Tanye pa še ni bilo. Mogoče je danes sploh ne bo in bo počakala, da se ohladim...... ne vem,.... mogoče je nikoli več ne bo.......
Zato torej ni hotela seksa z mano, ni pustila, da se spraznim v njo, vedno jo je motilo kadar sem ležal na njej, kadar sem jo želel poljubiti,..... vse sem naredil narobe.....
Tako sem prišel do spoznanja in zaključka, katerega bi vsak spoznal prej kot jaz: » Kadar ženi ne narediš nič več prav, potem ima zagotovo ljubimca!«
(text: novinec)
(Morebitna podobnost iz zgodbe je zgolj nenamerna!)
LP