Vozilo

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

rider666
Admiral

Vozilo

OdgovorNapisal/-a rider666 » Po Maj 30, 2011 14:32

Pozdravljeni!

Iščem nekakšno "vojaško" vozilo starejšega letnika, kot je naprimer Man(glej sliko), rabim samo kabino z motorjem in šasijo, drugo ni pomembno, važno je da je 4x4, vozilo ne sme biti preveliko oz. predolgo gledal sem na avto.net ampak ne najdem nič oz. se nič ne prodaja, Motor ni pomemben lahko je lahko pa tudi ne, važno mi je da je kabina ter šasija ohranjena ter da so vsi diferenciali izpravni. Če kdo ve za kakšno takšno vozilo naj mi prosim javi! Hvala!

Slika
bobiboss
Viceadmiral
Kraj: lj-podgorica

OdgovorNapisal/-a bobiboss » Pe Jun 03, 2011 20:34

malo še poglej pod oglase gasilcev, mogoče se pa najde kaj podobnega.
sea_rover
Naddesetnik

Re: Vozilo

OdgovorNapisal/-a sea_rover » Pe Jun 03, 2011 20:40

V kolikor bi te morda zanimal Unimog 404S, imam enega na razpolago, sicer je vojaška izvedba, vendar je bil uporabljen za potrebe gasilcev in je trenutno rdeče barve, drugače pa ustreza tvojemu opisu.

[quote="rider666"]Pozdravljeni!

Iščem nekakšno "vojaško" vozilo starejšega letnika, kot je naprimer Man(glej sliko), rabim samo kabino z motorjem in šasijo, drugo ni pomembno, važno je da je 4x4, vozilo ne sme biti preveliko oz. predolgo gledal sem na avto.net ampak ne najdem nič oz. se nič ne prodaja, Motor ni pomemben lahko je lahko pa tudi ne, važno mi je da je kabina ter šasija ohranjena ter da so vsi diferenciali izpravni. Če kdo ve za kakšno takšno vozilo naj mi prosim javi! Hvala!
rider666
Admiral

OdgovorNapisal/-a rider666 » Pe Jun 03, 2011 21:27

Kakšne slike pa kaj več podatkov o tem vozilu......pa seveda kolko šuške hočeš zanj!

mail: copi02@gmail.com

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov