prometni prekršek
Moderatorji: moderator2, moderator
-
SAKARUN
- Kapitan bojne ladje
- Kraj: Brezovica pri Ljubljani
prometni prekršek
Nujno potrebujem pomoč ali mogoče kdo ve kdaj zastara prometni prekršek. Da pojasnim 6.4.2010 sem bil slikan na radar danes 15.6.2011 je pa prišla položnica z5 pikami in 500euri ali je to sploh še veljavno po več kot enem letu da ti pošlejo kazen. l.p.
VSAK ZAČETEK JE TEŽAK, ZAČETNIK PA ŠE TEŽJI.
Ufff, ziher je veljavno! V zadnjem času na veliko prihajajo kazni iz MOL. Pa tudi okoliške občine so si lepo kupile radarje in nas bodo sedaj po novem redarji in pa pooblaščenci občin lovili na vsakem koraku...
V zadnjih letih sem razmišljal, da bo naslednji avto 3.0, pa se mi zdi, da bo še 2.0 preveč...

V zadnjih letih sem razmišljal, da bo naslednji avto 3.0, pa se mi zdi, da bo še 2.0 preveč...
Čim se boš pritožil polovička več ne velja. Pa če so oni enkrat že ven poslali, se zastaralni rok dve leti ne upošteva, ker so oni v tem času naredili en korak. Koliko pa je absolutni zastaralni rok pa ne vem. Mogoče se motim, tako je bilo nekoč, v času ko sem še sam bil redar, tak da ne sedaj nekaj čez redarje pluvat, kar račun bo visok.
Izstavil pa ga bom že na ruti.
Guma je guma, zaenkrat.
Lahko se izmažeš na način:
Pritožiš se da nisi ti vozil obenem moraš priložiti dokaz da si bi v tem času v službi ali kje drugje samo da lahko dokažeš, kar se sigurno da….obrazložiš še da tvoj avto vozijo ožji družinski člani in da ne želiš povedati kdo je vozil, kar ti tudi ni treba povedati po zakonu varovanja osebnih podatkov. Preskušeno to pije vodo…

Pritožiš se da nisi ti vozil obenem moraš priložiti dokaz da si bi v tem času v službi ali kje drugje samo da lahko dokažeš, kar se sigurno da….obrazložiš še da tvoj avto vozijo ožji družinski člani in da ne želiš povedati kdo je vozil, kar ti tudi ni treba povedati po zakonu varovanja osebnih podatkov. Preskušeno to pije vodo…
right or wrong I am still the captain !
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost