Srečanja Morjeplovcev
Moderator: moderator
Načelno smo zmenjeni ob 19:00 uri, če pa prideš malo kasneje ne boš dobil neopravičene!
Še enkrat povem, da prosim vedno poglejte v desni zgornji vogal portala, kjer je koledar. Vedno piše kdaj bo srečanje, kje bo srečanje in ob kateri uri bo srečanje.
Seveda se najprej vidi samo datum, ko pa klikneš na besedilo, pa se ti odpre detajlni pregled.
Srečanja so razpisana tudi že za januar in februar, le lokacija trenutno še manjka, bo pa sproti popravljena!
LP in se vidimo na Trojanah
Še enkrat povem, da prosim vedno poglejte v desni zgornji vogal portala, kjer je koledar. Vedno piše kdaj bo srečanje, kje bo srečanje in ob kateri uri bo srečanje.
Srečanja so razpisana tudi že za januar in februar, le lokacija trenutno še manjka, bo pa sproti popravljena!
LP in se vidimo na Trojanah
.
Nekaj na hitro!
Bilo je standardno dobro. 90% stalnih udeležencev.
Še duga stran omizja.
S prihodom gobijeve boljše polovice smo v trenutku postali ljudje, ker prej smo bili samo moški.
Gospod nick name "Nikola Tesla" ( s kravato) nas je tudi počastil s svojim prihodom. Je novi član foruma in zelo aktiven na forumu RZS kjer se trudi zopet vpeljat normalen in strpen dialog med člani foruma RZS.
http://www.ribiska-zveza.si/forum/viewf ... 63a0cdfe34
Za danes dovolj, bo morda še kaj, ker nisem samo jaz fotkal.
LP
Nekaj na hitro!
Bilo je standardno dobro. 90% stalnih udeležencev.
Še duga stran omizja.
S prihodom gobijeve boljše polovice smo v trenutku postali ljudje, ker prej smo bili samo moški.
Gospod nick name "Nikola Tesla" ( s kravato) nas je tudi počastil s svojim prihodom. Je novi član foruma in zelo aktiven na forumu RZS kjer se trudi zopet vpeljat normalen in strpen dialog med člani foruma RZS.
http://www.ribiska-zveza.si/forum/viewf ... 63a0cdfe34
Za danes dovolj, bo morda še kaj, ker nisem samo jaz fotkal.
LP
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Ojla
Ker nisem pil "cvička" nisem imel težav kot kr en in ostali "cvičkarji". Pij pir in imej v glavi mir. Drugače pa srečanje standardno dobro. Ker smo zadnja dva srečanja preživeli skupaj z ženami, sem kar malo pogrešal njihovo družbo. Seveda družbo vaših žen, ne svoje, ha. ha. ha
Šalo na stran, srečanje je uspelo veliko smo se nasmejali in izvedeli kaj novega.
Lp Zvone
Ker nisem pil "cvička" nisem imel težav kot kr en in ostali "cvičkarji". Pij pir in imej v glavi mir. Drugače pa srečanje standardno dobro. Ker smo zadnja dva srečanja preživeli skupaj z ženami, sem kar malo pogrešal njihovo družbo. Seveda družbo vaših žen, ne svoje, ha. ha. ha
Šalo na stran, srečanje je uspelo veliko smo se nasmejali in izvedeli kaj novega.
Lp Zvone
Morje da in morje vzame.
skiper1 napisal/-a:Ojla
Ker smo zadnja dva srečanja preživeli skupaj z ženami, sem kar malo pogrešal njihovo družbo. Seveda družbo vaših žen, ne svoje, ha. ha. ha![]()
Lp Zvone
Ne klič hudiča, sam rad pride !!!
Baba je kot šporhet. Morš jo met, da bi jo pa po svet sabo vlaču, pa lih ne zgleda!
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
dobro jutro
kr en,naj te potolažim
ni problem kislina, mene j... celo telo pa to po treh kozarcih
od zdaj naprej pijem še samo vodo,al pa svoj cviček,ker s tem cvičkom je blo nekaj hudo narobe
v glavnem srečanje je uspelo,debate so bile poučne-
,so pa manjkala letna poročila-organov
ker nisem prišel do besede javno objavljam blagajniško poročilo za 2009
-začeli smo zelo slabo z komaj 00 euri
-v 09.mesecu smo ustvarili dobiček 27 eur
-v 10.mesecu smo še dodatno iz donacij prejeli 5 eur
-v 11.mesecu ni bilo stroškov,pa tudi profita ne ker je denar štel naš- šef-
-v 12.mesecu je bil zopet dobiček 15 eur
skupno stanje do včeraj do 22 ure je bilo 47 eur
-no pol se je pa začelo-zaradi izrednih stroškov na včerajšnjem srečanju
in posledice recesije ter padca borze je šlo vse -adijo-
nekaj bi lahko sicer ostalo v blagajni vendar je naš-blagajnik-CAR-
zaradi naročila -3 pišetov-naš proračun uničil do konca
upam da bo leto 2010 uspešnejše,obenem pa vam želim vse najlepše v letu 2010 in se vidimo januarja
kr en,naj te potolažim
ni problem kislina, mene j... celo telo pa to po treh kozarcih
od zdaj naprej pijem še samo vodo,al pa svoj cviček,ker s tem cvičkom je blo nekaj hudo narobe
v glavnem srečanje je uspelo,debate so bile poučne-
ker nisem prišel do besede javno objavljam blagajniško poročilo za 2009
-začeli smo zelo slabo z komaj 00 euri
-v 09.mesecu smo ustvarili dobiček 27 eur
-v 10.mesecu smo še dodatno iz donacij prejeli 5 eur
-v 11.mesecu ni bilo stroškov,pa tudi profita ne ker je denar štel naš- šef-
-v 12.mesecu je bil zopet dobiček 15 eur
skupno stanje do včeraj do 22 ure je bilo 47 eur
-no pol se je pa začelo-zaradi izrednih stroškov na včerajšnjem srečanju
in posledice recesije ter padca borze je šlo vse -adijo-
nekaj bi lahko sicer ostalo v blagajni vendar je naš-blagajnik-CAR-
zaradi naročila -3 pišetov-naš proračun uničil do konca
upam da bo leto 2010 uspešnejše,obenem pa vam želim vse najlepše v letu 2010 in se vidimo januarja
Lp CC
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta