Ste lastnik plovila?

Obvezno preberi!!!

Moderator: moderator

Ali ste lastnik plovila in kakšnega?

DA, motorno plovilo
269
70%
DA, jadrnica
65
17%
NE ŠE, v kratkem pa bom
40
10%
NE
11
3%

Skupaj glasov: 385
atilone
Admiral

NALAGANJE SLIK

OdgovorNapisal/-a atilone » So Feb 02, 2008 20:53

gobbi napisal/-a:evo zdaj deluje, pa kaj vse miliš sam naredit to pa boš mel dela , z tem majo še profesionalci ki vsak dan delajo to težave, kapo dol ,ko boš mel dalje slike mi jih kr pošli na mail,kr to bo pa užitek gledat kak raste.

Uf, uf, ta moj računalnik , je tak neumen, da sploh ne ve kaj bi jaz hotel. Slike so mi ki kar same šle nekam, pol pridejo nazaj od nekod.Komaj čakam pomlad , da se spravim na vgradnjo motorja.Bo sigurno enostavnejše kot ta PC.
LP
Uporabniški avatar
cougar
Poročnik fregate
Kraj: maribor

OdgovorNapisal/-a cougar » Ne Feb 03, 2008 14:20

Saj pr meni se tud ne ve kdo je neumen :x --se nimam ravno za takega, ampak zadnjič ko sem se trudil z nalaganjem slik sem skor zaspal zraven in vso stvar opustil.Mojo barčico se da pogledat na http://cougar.moj-album.com/ če kdo želi. Ni bog ve kaj ampak služi, se da na njej prespat in kaj skuhat, Osmega februarja bom doli in vs e skupaj malo spoliral, spucal in tako , če se bo kdo potikal okol Krka pa naj se pri meni v zalivu Črešnjevo blizu Kraljevice na kak pir ustavi. Upam da bo vreme dobro bemmu maslo :roll: Moj privez je št 1. kr v kotu tako da me ne bo težko najt.
aaajde
mirno more
cougar
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Ne Feb 03, 2008 22:02

Bravo, zelo lepe linije. Uživaj 8 feb.
LP
pale
Admiral
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » Ne Feb 03, 2008 23:54

tudi jaz imam te probleme s slikami,vidim da imamo nekateri manj dela okoli bark.moja stoji na brezovici pa če koga zanima kako se dela naj pride pa bomo kakšnega spil pa kej dorekl.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta