Srečanja Morjeplovcev
Moderator: moderator
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Glede na to, da tudi gostilničarja zanimata morje in plovba, mu bodo Morjeplovci gostilno pustili 'v plovnem stanju'.
Mene tokrat ne bo - jutri ali pojutrišnjem bo še ena runda jadralnega letenja, tokrat okrog Livnega v Bosni.
Mene tokrat ne bo - jutri ali pojutrišnjem bo še ena runda jadralnega letenja, tokrat okrog Livnega v Bosni.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
-
gs nautica
- Kontraadmiral
- Kraj: GROSUPLJE-KRK
Na žalost ne morem prit, ker moram čuvat južno mejo-nočna. Vabim pa morjeplovce jutri zvečer v petek na špricar v ZG. Polskavo-gasilska veselica, za tiste iz okolice LJ pa v soboto v Notranje Gorice-Plešivica-spet gasilska veselica.
Spet bo za kakšen tank bencina-te pa naslednji vikend na Pašman novim morjeplovskim dogodivščinam naproti. Lepo se mejte.
P.s.:Če bo Admin nocoj špilal na mojo kitaro se zmente keri bo čuval fotrolo. Zadnjič na ruti smo jo hvalabogu izsledili pri Matejcu. Samo da ni doživela brodoloma.
Spet bo za kakšen tank bencina-te pa naslednji vikend na Pašman novim morjeplovskim dogodivščinam naproti. Lepo se mejte.
P.s.:Če bo Admin nocoj špilal na mojo kitaro se zmente keri bo čuval fotrolo. Zadnjič na ruti smo jo hvalabogu izsledili pri Matejcu. Samo da ni doživela brodoloma.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost