Srečanja Morjeplovcev

Obvezno preberi!!!

Moderator: moderator

Kateri dan bi vam najbolj odgovarjal za naslednja srečanja članov Morjeplovec.net ?

Vsak DRUGI TOREK v mesecu
24
21%
Vsak TRETJI TOREK v mesecu
15
13%
Vsak DRUGI ČETRTEK v mesecu
53
46%
Vsak TRETJI ČETRTEK v mesecu
22
19%

Skupaj glasov: 114
Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Joško » Pe Sep 09, 2011 09:54

Že samo dejstvo, da se na tokratnem srečanju nobenemu ni mudilo domov, kaže na izvrstno domače vzdušje in gostoljubje.

Krašovc, čista 5. Hvala vsem domačim, da ste nam pripravili nepozaben večer.

Jaz bi kar predlagal, če si seveda za to, da postane to srečanje tradicionalno.

Hvala še enkrat!! :D :D
:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)
KRAŠOVC
Štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a KRAŠOVC » Pe Sep 09, 2011 10:15

POPRAVLJAM PRAVOPISNE NAPAKE!
"BO ŠE DOLGA PREDEN VAS BOM VSAJ MALO SESTAVIL....
JA ŠE MALO SLABO VIDIM
LP
Uporabniški avatar
zeja
Kapitan
Kraj: Litija

OdgovorNapisal/-a zeja » Pe Sep 09, 2011 10:32

Res je bilo super, hvala družini Kraševec za čudovito postrežbo in vrhunsko hrano, še pridemo. :D

Sam let proti domu je bil hiter, samo tele carinske obveznosti ti pa vzamejo kar nekaj časa, tako da bo danes vse bolj na počas. :lol: :lol: :lol:
right or wrong I am still the captain !
Uporabniški avatar
ss9940
Viceadmiral
Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a ss9940 » Pe Sep 09, 2011 11:13

Tudi jaz se pridružujem mnenju ostalih... Res ste se maksimalno potrudili in nas pogostili... Hvala!!! Tudi moja boljša polovica je bila enakega mnenja :) Je pa res da je ostalih prikolic sploh ni bilo... A ste organizirali moško srečanje?

LP

SS
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
jest
Viceadmiral
Kraj: Litija - Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a jest » Pe Sep 09, 2011 11:16

Krašovc vse si naredu tako kot si oblubu in še več. Že na morju, ko ste imeli generalko ste se super izkazali. Imaš odlično posadko, zato je ne menjaj.
Hvala ženi, otrokom, tvojim prijateljem in tebi za nepozaben večer preživet na Krasu! Vse kar je lepo hitro mine. Posebna zahvala gre tudi našemu pilotu in kopilotu, da sta nas varno pripeljala domov. Malo smo dvomili v letalo, ampak se vidi da je redno vzdrževan. Vsi udeleženci srečanja ste bili super družba in se že veselim novih srečanj z vami! Ne vem kje sem pustil glas, ampak verjetno tam gor nad oblaki kar piha?! Ko so že vsi zapustili knjižnico, smo se zagnani bralci vrnili in prebrali še eno črtico. :oops: :D :D :D
Pozdrav iz Srca Slovenije!
KRAŠOVC
Štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a KRAŠOVC » Pe Sep 09, 2011 11:53

ZDRAVO !
ZA DANES SE POSLAVLJAM!
IMEJTE SE ŠE NAPREJ LEPO!!!!
ZAHVALA MOJA IN VSEH NAS MORJEPLOVCEV TUDI STOJKOTU ZA POMOČ!
ČE NI BILO NJEGA, KI JE NA ŽIRJU VIDEL PRAPOR, TUDI TEGA SREČANJA NE BI BILO IN JAZ (NE JEST), ŠE ZDAJ NE BI BIL MORJEPLOVEC!

AJD ČAU!!!!!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Pe Sep 09, 2011 12:13

Ma bilo je odlično, Krašovc, res hvala za tako čudovit sprejem, super vino, za krasno hrano pa zahvala tvoji ženi, pa sinu in hčeri!
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Pe Sep 09, 2011 13:00

ss9940 napisal/-a:Hvala!!! Tudi moja boljša polovica je bila enakega mnenja :) Je pa res da je ostalih prikolic sploh ni bilo... A ste organizirali moško srečanje?

Morjeplovsko srečanje je bilo in prav je da si pripeljal boljšo polovico, ki je nehote prestala krst "glasnih gusarjev". Rezultat krsta ..... še je tvoja in zmeraj bolj morjeplovka :wink: .
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Pe Sep 09, 2011 13:38

Evo še mene. Krašovc hvala tebi in tvojim domačim, da ste se tako potrudili in nas tako toplo sprejeli. Še najbolje je bilo v Hrami ob sodih. Tisti, ki se niste udeležili vam je lahko žal, takega terana, pršuta, jote, klobas, repe, potice.....že dolgo ne. Sedaj saj vem v katero gostilno iti na kosilo ko sem na Krasu :D :D :D .
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
primusr
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a primusr » Pe Sep 09, 2011 14:24

Vse čestitke tudi z moje strani. Pohvalil bi res vse ki so se potrudili , da smo preživeli čudovit večer .
Fiat Justitia ... Some day....
Uporabniški avatar
luftar
Admiral
Kraj: Ljubljana, Pula - Bunarina

OdgovorNapisal/-a luftar » Pe Sep 09, 2011 14:30

Kraškovc, rad bi napisal kaj lepega, vendar od večera, ki sem ga preživel pri tvoji družini ne more biti nič lepšega. Nikakor ne najdem primernih besed zahvale, ti in tvoja soproga sta se res potrudila in nam pripravila nepozabno doživetje. Lepo, lepo, lepo! Hvala, hvala, hvala! Luftar
Nazadnje spremenil luftar, dne Ne Sep 11, 2011 10:27, skupaj popravljeno 1 krat.
val
Admiral
Kraj: Maribor-koper- Pula

OdgovorNapisal/-a val » Pe Sep 09, 2011 14:46

Bilo je enkratno,hrana odlična ,družba pa kot zmeraj fantastična.
Hvala tebi in tvoji družini Krašovc za vse dobrote ,in čudovit večer, ki smo ga preživeli na krasu.
DTM219
Kapitan

OdgovorNapisal/-a DTM219 » Pe Sep 09, 2011 17:11

Ravnokar sem priletel iz službe in prvo delo je da sem se prikuplav na forum.Najprej gre seveda zahvala Hinku in njegovi prjazni družini za sprejem in vse dobrote,ostalim pa za prijetno družbo.Se vidmo na kostanjih.
LP Jani
Uporabniški avatar
stojko
Viceadmiral
Kraj: Sežana

OdgovorNapisal/-a stojko » So Sep 10, 2011 19:24

Ker uradni fotograf še ni objavil fotografij, dodajam svoji iz telefona :oops:

Slika

Slika
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » So Sep 10, 2011 20:21

Pa kaj ste to vi pili, neki novi teran :?: Vidim da je bele barve :lol: edino sok je rdeč :lol: Sicer sem bil pa tudi enkrat na smučanju na Mariborskem pohorju in smo odšli na pijačo in me prijazna kelnarca vpraša kaj bi in naročim deci cvička pa pravi rdečega ali belega :shock: in sem ji odvrnil da naj natoči enkrat za spremembo belega, da pri nas na dolenjskem poznamo in pijemo samo rdečega :lol:
Ure dnevi leta tečejo....

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost