LP
Srečanja Morjeplovcev
Moderator: moderator
OK, vidim, da ni nihče tak, ki bi udaril po mizi in določil končno lokacijo.
Torej, ker ste me izzvali, naj to naredim jaz, potem določujem tole:
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.j ... &zoom=4686
Gostilna Livada
Hladnikova cesta 15
1000 Ljubljana
Na zemljevidu se vidi, kako do tja, je pa "luštna" lokacija, ki jo je pred časom omenil Luftar!
Kratek opis poti, mislim, da se še na pamet spomnim križišč....
- iz južne obvoznice zavijete na izvozu Center
- peljete se proti mestu in na prvem semaforju zavijete desno na Rakovo jelšo
- takoj je eno manjše križišče, kjer greste levo in naprej po prednostni cesti čez dvojni ovinek
- na prvem semaforiziranem križišču greste naravnost po Opekarski cesti
- na naslednjem semaforju greste desno na Hladnikovo cesto
- čez 100 m je prvi most čez Mali graben, čez 300 pa drugi most čez Ljubljanico
- Gostilna je takoj za mostom na levi ob Ljubljanici. ne morete zgrešiti.
Ura pa kot ste že predlagali on 19:00.
Se vidimo in LP,
Sandi
Torej, ker ste me izzvali, naj to naredim jaz, potem določujem tole:
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.j ... &zoom=4686
Gostilna Livada
Hladnikova cesta 15
1000 Ljubljana
Na zemljevidu se vidi, kako do tja, je pa "luštna" lokacija, ki jo je pred časom omenil Luftar!
Kratek opis poti, mislim, da se še na pamet spomnim križišč....
- iz južne obvoznice zavijete na izvozu Center
- peljete se proti mestu in na prvem semaforju zavijete desno na Rakovo jelšo
- takoj je eno manjše križišče, kjer greste levo in naprej po prednostni cesti čez dvojni ovinek
- na prvem semaforiziranem križišču greste naravnost po Opekarski cesti
- na naslednjem semaforju greste desno na Hladnikovo cesto
- čez 100 m je prvi most čez Mali graben, čez 300 pa drugi most čez Ljubljanico
- Gostilna je takoj za mostom na levi ob Ljubljanici. ne morete zgrešiti.
Ura pa kot ste že predlagali on 19:00.
Se vidimo in LP,
Sandi
.
.
Takole Burjovc!
Imaš "neopravičene ure" na zasedanju štabne naključno sedeče in zmerno žejne komisije Morjeplovcev.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Luftar prikazal fotoreportažo jadranja do Grčije in nazaj. Zelo poučno in lepo.
Novinec predstavil firmo "ASTINOR" , ki dela barke v španskem mestu Vigo na zahodu Španije oz. takoj nad Portugalsko. Ima tudi reklamo na forumu pri kazalu.
Kar nekaj tekočih zadev s foruma smo preklepetali, v stvari bolj osebna prepričanja in mnenja.
Za naslednje srečanje, ki bo drugi četrtek v februarju, je določena gostilna na Trojanah. Ob 19. uri!
Saj je blo še kaj, toda to so glavne značilnosti.
Ker je Luftar nekaj članov zdražil z ribami, ki jih je sam nalovil, bom naslednjič jaz prinesel svojo ribiško opremo in poiskušal razložit moj način ribolova, če me bo hotel kdo poslušat.
No ja
Pa LP
.
burjovc
Poročnik fregate
Pridružen/-a: Čet Nov 2007 19:58
Kraj: Selška dolina
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 16:36 Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Na žalost nisem mogel priti. O čem je bilo govora na tem srečanju?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Luftar prikazal fotoreportažo jadranja do Grčije in nazaj. Zelo poučno in lepo.
Novinec predstavil firmo "ASTINOR" , ki dela barke v španskem mestu Vigo na zahodu Španije oz. takoj nad Portugalsko. Ima tudi reklamo na forumu pri kazalu.
Kar nekaj tekočih zadev s foruma smo preklepetali, v stvari bolj osebna prepričanja in mnenja.
Za naslednje srečanje, ki bo drugi četrtek v februarju, je določena gostilna na Trojanah. Ob 19. uri!
Saj je blo še kaj, toda to so glavne značilnosti.
Ker je Luftar nekaj članov zdražil z ribami, ki jih je sam nalovil, bom naslednjič jaz prinesel svojo ribiško opremo in poiskušal razložit moj način ribolova, če me bo hotel kdo poslušat.
No ja
Pa LP
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Meni se ša zdi, da je Ljubljana centralno slo križišče. Zato bi morala biti srečanja v Ljubljani in Mariboru. Tudi Vransko je v redu, Velenje pa je malo odmaknjeno.
Lahko tudo v Prevojah pri Lukovici (zelo blizu avtoceste) na stari cesti Domžale-Celje, kjer se v Gostilni pri Gašperju lahko pocrkljami z ogromnimi poceni porcijami ... hm, še bolj se bom zredil ...
Gorenjci imamo Ljubljano takorekoč pred nosom, pa še orientirani smo tako, da so nekaj več tisti, ki se vozijo tja v službo.
Z društvi imam precej izkušenj. Žal je ta mačehovska država društva takorekoč poenotila s firmami. Torej je bolje, da se organizirate (organiziramo, če me sprejmete medse) neformalno.
Kljub vsemu se mora nekdo odločiti, da bo orgaiziral dogodke, kontaktiral s člani in podobno. Zadeva zahteva kar nekaj osebnega angažmaja, zato me zanima, kdo se bo žrtvoval za to delo.
Lahko tudo v Prevojah pri Lukovici (zelo blizu avtoceste) na stari cesti Domžale-Celje, kjer se v Gostilni pri Gašperju lahko pocrkljami z ogromnimi poceni porcijami ... hm, še bolj se bom zredil ...
Gorenjci imamo Ljubljano takorekoč pred nosom, pa še orientirani smo tako, da so nekaj več tisti, ki se vozijo tja v službo.
Z društvi imam precej izkušenj. Žal je ta mačehovska država društva takorekoč poenotila s firmami. Torej je bolje, da se organizirate (organiziramo, če me sprejmete medse) neformalno.
Kljub vsemu se mora nekdo odločiti, da bo orgaiziral dogodke, kontaktiral s člani in podobno. Zadeva zahteva kar nekaj osebnega angažmaja, zato me zanima, kdo se bo žrtvoval za to delo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost