Ma Pale, to je po mojem podobno kot shoditi.
Vsak zdrav otrok razmeroma hitro shodi, ko mu malo pokažejo in malo pomagajo.
Razložiti, kako to gre, katere mišice morajo kdaj narediti kaj in kateri kinestetični občutki in kateri živci kdaj prenesti signale in kam in... in...
Programi za robota na dveh nogah so (vsaj bili pred kakimi dvajsetimi leti) tudi prav zanimiva (in ne prav enostavna) reč.
V glavnem, da ne bo kdo mislil, da pri učenju mini-malčki - zlasti preden znajo govoriti - zmorejo manj od nas - prej
krepko obratno.
Znajo manj od nas, sposobnost učiti se je pa praviloma veliko veliko večja.
Sicer pa sem sem jaz (od novičarskih skupin pred kupom let dalje) sploh prvič
srečal s pisanjem na internet, kar zadeva vstavljanje povezav in podobno na točno temle forumu in se tudi naučil tega, kar mi za zdaj rata. In se tudi še dobro spomnim, kako prvih kar nekaj mesecev nisem mogel prilepiti slike, ker je pač nisem imel/nisem znal kam dati, preden bi lahko v prispevek vstavil povezavo nanjo.
Večina sedanjih novincev bluzi veliko manj časa
Če bo pa kakšna prilika pokazati, bo pa šlo 'od šuba' (= v hipu).
Tole je pa kratko - a pomembno navodilo, ki ga je v drugi temi (pri enem oglasu s slabo sliko...) napisal...
kasaudio napisal/-a:MareC, to se pa popolnoma strinjam s tabo. Dobre slika (trenutnega stanja) pokaže tudi odnos prodajalca do stvari in do potencialnih kupcev.
Postopek:
- primeren fotoaparat
- dobra svetloba
- slikaš
- porihtaš sliko (dovolj je MS Picture Manager -> Crop -> Auto Correct -> Resize)
- upload
Nočem smetit teme, ampak enim pač ni jasno.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...