Starost članov Morjeplovca
Moderator: moderator
.
.
Zanimivo se mi zdi, ko sem preletel tale "post" o starosti članov, da si člani z malo večjo "kilometrino" v letih vzamemo več časa in svojo število let še malo opišemo z mislijo, naukom, ugotovitvijo in podobno.
Člani z manjšo "kilometrino" v letih pa kar "pripopajo" suhoparno številko in konec.
Česa se bojite????????
Takole, malo razmišljam, ko je zunaj vreme za en k***.
Se razumemo, da samo razmišljam in ne kritiziram, žalim, provociram ampak samo ugotavljam.
Pa LP
.
.
.
Zanimivo se mi zdi, ko sem preletel tale "post" o starosti članov, da si člani z malo večjo "kilometrino" v letih vzamemo več časa in svojo število let še malo opišemo z mislijo, naukom, ugotovitvijo in podobno.
Člani z manjšo "kilometrino" v letih pa kar "pripopajo" suhoparno številko in konec.
Česa se bojite????????
Takole, malo razmišljam, ko je zunaj vreme za en k***.
Se razumemo, da samo razmišljam in ne kritiziram, žalim, provociram ampak samo ugotavljam.
Pa LP
.
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Ravnokar 42. In se pridružujem "generaciji", ki je osupnil, ko se je zagledal v kategoriji 40-50 let.
Res zanimivo, kako imaš sam pri sebi vedno občutek, da si čisto mlad, potem te pa številka mirno postavi pred dejstvo. Na to temo se največkrat zalotim ob gledanju športa. Si mislim ob kakem 31-letniku, da to bi pa jaz boljše izvedel od njega, potem pa ugotovim, da sem pravzaprav že skoraj njegov foter, ha ha
PS: Majhna številka med "najstarejšimi" seveda ne govori, da je malo tako starih morjeplovcev, ampak da je očitno malo tako starih forumašev.
Čez 10 let nas bo zagotovo več!
Res zanimivo, kako imaš sam pri sebi vedno občutek, da si čisto mlad, potem te pa številka mirno postavi pred dejstvo. Na to temo se največkrat zalotim ob gledanju športa. Si mislim ob kakem 31-letniku, da to bi pa jaz boljše izvedel od njega, potem pa ugotovim, da sem pravzaprav že skoraj njegov foter, ha ha
PS: Majhna številka med "najstarejšimi" seveda ne govori, da je malo tako starih morjeplovcev, ampak da je očitno malo tako starih forumašev.
Čez 10 let nas bo zagotovo več!
Ne vem , zakaj so kategorije ( leta na okroglo ) taki problem. Jaz spadam med 50 do 60, katastrofa, 60, ampak do 60 še manjka devet let, to pa je zelo dosti. Predstavljajte si, da greste sedet ( zapor ) za devet let
. Neskončno. Sicer pa , kot že povedano, so nekateri že pri tridesetih starčki. Tolažba ? Resnica ? Kdo bi vedel
.
LP
LP
35 let na vodi, na suhem pa še malo dlje = 42
Nazadnje spremenil kr en, dne So Feb 13, 2010 09:39, skupaj popravljeno 1 krat.
janadino napisal/-a:Ne se delati norca iz nas mladih.Atilone, starčki pri 30-ih?
![]()
Če me kdo na hitro vpraša koliko sem star vedno pomislim 20 plus nekaj.
![]()
![]()
( ja, plus 14)
Janadino, to o trideset let starih starčkih (nekaterih ) je resnica. Samo takih na Morjeplovcu NI. Kdor je zaljubljen oz. ima rad morje in vse kar je povezano z njim, ima torej hobi, kateri pa je zelo obširen, zahteven, torej potrebuje celega človeka. Taki ljudje pa so vedno mladi ali pa "mladi".
LP
Saj je res, da obstajajo tudi 30 let stari starčki. Jaz jih poznam kar nekaj in to so res zafrustrirani ljudje. Dostikrat me kdo hoče razjeziti in mi reče koliko pa že imaš ti sivih las. To pa meni samo laska, pomeni da še imam lase, da sem videti mlajši kot sem v resnici, da me bobo počasi imeli za odraslega
in da sem še živ. To marsikomu ne gre v glavo.
Zato pa privoščimo si, ko si še lahko.
Zato pa privoščimo si, ko si še lahko.
Guma je guma, zaenkrat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta