Srečanja Morjeplovcev

Obvezno preberi!!!

Moderator: moderator

Kateri dan bi vam najbolj odgovarjal za naslednja srečanja članov Morjeplovec.net ?

Vsak DRUGI TOREK v mesecu
24
21%
Vsak TRETJI TOREK v mesecu
15
13%
Vsak DRUGI ČETRTEK v mesecu
53
46%
Vsak TRETJI ČETRTEK v mesecu
22
19%

Skupaj glasov: 114
Uporabniški avatar
CC
Admiral
Kraj: Veleje~Dunat

OdgovorNapisal/-a CC » Pe Jan 15, 2010 11:26

Masterpiece napisal/-a:me pa še nekaj zanima: Kaj je bilo pod točko 2.? :lol: lahko da sem preslišal, pa me zanima.

to ne boš nikol zvedel,ker admin-----kery----,ni znal prebrat,kaj piše :lol: :lol:
Lp CC
EL CAPITANO
Admiral
Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula

OdgovorNapisal/-a EL CAPITANO » Pe Jan 15, 2010 11:30

Morjeplovci ste odlična družba :!: Legendam hvala za zdravila :!: Na poti v službo pa me je že spremljal zvok klape Kompanji, ki je odlična. Še enkrat vsem lep pozdrav :!:
Joško kje si bil :?:
FISHING & SAILING IS LIFE
papa
Viceadmiral
Kraj: ČRNA GORA - MURTER- SLANICA

OdgovorNapisal/-a papa » Pe Jan 15, 2010 15:45

Tudi z moje strani same pohvale in zahvale darovalcem tekočih substanc in drugih pozornosti do vseh udeleženih na včerajšnjem vse Slovenskem zletu ljubiteljev morja in navtike.
Zame ste vsak posebaj nepogrešljiv delec celote vsi skupaj pa tvorimo eno tako pisano in krasno drušno, kjer še tako nepomemben podatek nekomu prikrajša muke in mu pomaga do končnega rezultata. Zatorej družimo se še naprej še v večjem številu pogovarjajmo se, pomagajmo si kajti življenje je lepo. :D
Drugače pa Lipnik rekordi so delno resnični kar se tiče udeležbe že mogoče pri blagajni pa mi nekaj ne štima. Malo premalo denarja ti je ostalo glede na udeležbo in na to koliko jih je večerjalo. Med večerjo je bilo vse nabito polno, ko pa se je začel delat obračun je postalo presenetljivo svetlo. Saj ne, da so se eni namerno hoteli izogniti plačilu verjetno se jim je hudo mudilo ali pa sabo niso imeli 15 šoldekov bodo pa ti sigurno to poravnali na naslednjem srečanju in rezervni sklad se bo kar krepko povečal. :lol:
V vsaki zajebanciji je nekaj resnice sem pa prepričan, da to ne bo prišlo v navado vedno enim in istim :lol:
Morjeplovci bodite mi lepo in začnite trenirat za GP snežno dirko na dan vseslovenske pijanšne.

lp papa
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
Uporabniški avatar
CC
Admiral
Kraj: Veleje~Dunat

OdgovorNapisal/-a CC » Pe Jan 15, 2010 15:59

ne se zajebavat papa,ker dober veš,da ne znam štet,zato je mogoče bilo manj ljudi,al pa je več denarja ostalo-ka pa jaz vem,jaz sem samo blagajnik,štel je pa gregor.n.mogoče pa ne štima ker sma ta nazgravžnega pila :lol: :lol:
Lp CC
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Pe Jan 15, 2010 19:04

Vidim, da sem spet zamudil fantastičen večer.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Pe Jan 15, 2010 19:40

Tudi jaz se zahvaljujem za tako številčno udeležbo. Če vas bo enih 3/4 prišlo tudi na ruto Morjeplovec, potem bo treba organizacijo vzeti zelo resno, saj preko 30 plovil ne moreš privezat ravno v vsaki uvali... :D
sundancer
Viceadmiral
Kraj: Zasavje

OdgovorNapisal/-a sundancer » Pe Jan 15, 2010 21:01

Halo pa vi nimate nobenega MAČKA jaz sem šele sedaj spregledal.Če imaš KREN-a za sopotnika velja tista, kamor koli samo domov ne. Hvala vsem za družbo pa da se vidimo čim prej.

L.P Sundancer
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Pe Jan 15, 2010 23:21

.

V sliki in besedi včerajšnje srečanje.

http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=3631

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
mažko
Kapitan

OdgovorNapisal/-a mažko » So Jan 16, 2010 19:39

Hvala Rabuniju in adminu za darove, vsem ostalim pa za super družbo!

Lp,T
ben
Kapitan bojne ladje
Kraj: Zasavje- Umag

OdgovorNapisal/-a ben » Ne Jan 17, 2010 14:19

Hojla

No končno sem uspel uletet na forum,tako da sem malo pregledal foto material iz srečanja,reportaža je kot vedno super,družba pa kot vedno super.Samo nekaj mi ni jasno, zakaj smo vedno eni in isti zadnji (za metlo)? Rabuni in Admin, vama pa hvala za zdravila.

Lp Ben. :P
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Sr Jan 20, 2010 00:25

Rabuni na zdravje

Pravkar sva z ženo odprla steklenico in bila zelo presenečena. Vino katerega si podaril je eno najboljših belih vin, kar sem jih okusil v življenju. Pravzaprav bi moral slišati celo zgodbo zakaj tako?

... na kratko pred približno 15timi leti mi je nek kirurg iz kliničnega podaril steklenico vina, ki jo je dobil tisti dan v dar od pacienta. Nekaj dni je bila steklenica v hladilniku. Nad omaro pa se je v več letih nabralo toliko steklenic (polnih), da te nisem imel več kam dati. Do takrat sem namreč v celem letu popil morda deci do dva vina in eno pivo, pa še to vedno bolj zaradi vljudnosti, ker mi zadeve nekako niso šle po grlu. Zvečer sem odprl steklenico in ob večerji sva popila deci. Vino je bilo zelo dobro in (sedaj vem) je bilo barik. To je bila prva steklenica vina, ki sva jo z ženo počasi skupaj popila. Takega vina nisem odtlej nikoli več okusil. Vedno kadar sva z ženo kjerkoli pila belo vino sva se spogledala in odkimala. To je pomenilo:"Ne tisto je bilo boljše, drugačno, posebno". Vino, katerega si podaril pa je najbližje, če ne skoraj enako tistemu, ki sva ga takrat pila, zato te prosim, če poveš več o tem vinu, ki je zares odlično. Aja pa še to, če bi še kdaj po tistem pil tako dobro belo vino najbrž ne bi "prešaltal" na rdeča.
Hvala
Hvala Tudi Sandiju
Lep pozdrav
Nikola Tesla :D
rabuni
Viceadmiral
Kraj: Rogaška Slatina

OdgovorNapisal/-a rabuni » Sr Jan 20, 2010 09:39

Pozdravljen!
"Vino poživlja srce in razveseljuje dušo, če ga piješ o pravem času in zmerno" tako pravo modri Sirah že pred 3500 leti.
Vesel sem, da ti je vino všeč in še bolj sem vesel, da sta ga ob prijetnem klepetu z ženo skupaj popila. Vino imam le za prijatelje in ga ne prodajam. Ko ga komu podarim steklenico, mu vedno rečem: "Zvečer, ko vse pohitne in se umiri se z ženo skupaj vsedita in ga ob klepetu izpijta. V naglici vsakodnevnega življenja si mož in žena le malokrat najdeta čas za skupni klepet. Mnogo stvari in dogodkov med zakoncema ostane neizgovorjenih in nedorečenih, zato je "zakonski kotiček" lepa priložnost za klepet ali tudi malo bolj resen pogovor.
Sicer si pa pil desertno vino, rumeni muškat 80% in 20 % Chardonnay. To vino ni za množično pitje ampak se ga spije kozarček ali dva za prijetno počutje in dobro razpoloženje. Gre za polsladko vino (kar pomeni da se vretje mošta jeseni prekine in ima vino določeno stopnjo nepovretega sladkorja). Jaz vsako leto kupim grozdje ali mošt izpod stiskalnice in nato "vino šolam sam"; se pravi, da vino zori pri meni v sodih; običajno ga ne stekleničim v buteljke ( mimorgede- moškemu včasih rečemo, da je butlj; a veš kako bi z isto besedo rekli ženski?....da je buteljka..ha...ha..).
Vino v sodih ob klimatizirani kleti ohrani namreč boljšo aromo, svežino, polnost in prijetnost ob pitju hkrati pa je tudi manj žveplano kar posledično pomeni, da te, če ga malo preveč človek spije, glava ne boli. No za prijatlje ga še imam.....da le koristi in ne škoduje..naj bo tudi v prihodnej tako....Lp
"Dalmatino povišču pritrujena"
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Sr Jan 20, 2010 13:48

Bravo Rabuni! Samo ponavadi se takšna vina toči v manjše steklenice, ker je predragoceno, da bi se z njim nalival in je lahko večkrat lepo.
Sam sem le enkrat "izšolal" desertno vino (iz 60 trt 45litrov), pa smo vsega spili le izpod soda v zidanici. Domov sem ga prinesel le za novo leto in veliko noč
mirno morje
val
Admiral
Kraj: Maribor-koper- Pula

OdgovorNapisal/-a val » Sr Jan 20, 2010 14:13

Rabuni!
Midva s Sandro bova ga pa danes poiskusila,ko sem ji povedal kako ga na morjeplovcu vsi hvalijo je rekla ,da ga morava danes takoj poiskusiti.
Hvala
Lp
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Sr Jan 20, 2010 18:45

Val, kolikor berem, je to desertno vino, glej, da ga bosta samo poiskusila, kot si napisal, kajti če ti zapaše,.... :lol:
Fantje še en dokaz več iz prve roke, da ima Gospod najboljše vino. Naš Rabuni, pa ga zna očitno oplemenitiiti, kar se da najboljše, da pridobi kvaliteto. Tako ga hvalite, da študiram, če bi ga po 18 in 1/2 letih zopet poskusil (mi zdravljeni alkoholiki pač ne smemo postati povratniki :lol: )

LP
:x
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov