Povejte zdej . če boste navlako s sabo privlekl, da odmontiram tastar šporhet v kuhinj in ga privlečem s sabo. Da se ujo še men mal Velenjčani smejal
Srečanja Morjeplovcev
Moderator: moderator
Če boste taki pap.., bomo kmalu babe na srečanjih vprašali : "Ali lahko prisedemo k mizi?"
Povejte zdej . če boste navlako s sabo privlekl, da odmontiram tastar šporhet v kuhinj in ga privlečem s sabo. Da se ujo še men mal Velenjčani smejal
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Mene so učil, da so babe tiste nad 70 let.
Torej jaz nimam babe. Pa tud Primorke čist drugač zgledajo kot celinke - vesele, nasmejane in lepo zagorele. In nimajo štrika med kuhno in spalnico
Ma ne se sekirat fantje, punce se hitro znajdejo. Bog vedi, kje bodo vaše med tem časom, ko se boste veselili u Veleju.
Zihr ne u kuhinji.
Je pa zanimivo, kako se pravila hitro menjajo. Ste hitro elastični
LP
Torej jaz nimam babe. Pa tud Primorke čist drugač zgledajo kot celinke - vesele, nasmejane in lepo zagorele. In nimajo štrika med kuhno in spalnico
Ma ne se sekirat fantje, punce se hitro znajdejo. Bog vedi, kje bodo vaše med tem časom, ko se boste veselili u Veleju.
LP
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Dejansko je res tako, da so naša srečanja že prerasla v prave družinske fešte in še malo, pa ne bo več tisto, kar je bilo mišljeno na začetku, kot je napisal Kr en.
Tokrat pridete s tenderji ali ne, to je odvisno od vas!
Žal mi je le to, da nadaljevanja programa ne bomo mogli izpeljati po načrtu, zato bom one štiri "umetnice" na drogu preeklical, da se ne bomo pred morjeplovskimi damami blamirali
LP

Tokrat pridete s tenderji ali ne, to je odvisno od vas!
Žal mi je le to, da nadaljevanja programa ne bomo mogli izpeljati po načrtu, zato bom one štiri "umetnice" na drogu preeklical, da se ne bomo pred morjeplovskimi damami blamirali
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
Joško napisal/-a:Mene so učil, da so babe tiste nad 70 let.![]()
Ma ne se sekirat fantje, punce se hitro znajdejo. Bog vedi, kje bodo vaše med tem časom, ko se boste veselili u Veleju.Zihr ne u kuhinji.
LP
Joško! Srečanje organizira Novinec ki je lepo, po slovensko, napisal pravila igre. Ne vidim razloga zakaj bi oportunirali. Ko pa bodo zagorele primorke organizirale srečanje pa verjemi, da se ga bomo 100 % udeležili.
Ker to sedej izgleda približno takole : "Podarim vam 100 litrov laškega piva!" potem pa se najde model, ki vpraša: "A Heinikena pa ni?" In že mamo sprdačino !
Pa ne me napak razumet. Tisti, ki se oblegira, da karkoli organizira in verjemite porabi kar nekaj časa, tisti postavi osnovna pravila.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Hojla,
če bo slučajno preveč kandidatov za ogled muzeja se prostovoljno javljam, da počakam zunaj, ker sem si zadevo že enkrat ogledal. Za nas površinske in pomorske živali je ogled rudnika res lepo doživtje- zelo zelo priporočam.
Muzej sem si sicer ogledal z gasilci, zato si nisem zapomnil ravno vseh detajlov. V luknji naj bi bila sicer največja nevarnost metan (to sem si zapomnil iz ogleda
) vendar so po ogledu gasilcev senzorji zaznali močno povečano koncenracijo hlapov etanola
Kaj morem takle mamo, eni pa mislijo kar s šporhetom v luknjo- se lahko kaj vname
Novinec vsaka ti čast za organizacijo in idejo, da se ogleda muzej.
če bo slučajno preveč kandidatov za ogled muzeja se prostovoljno javljam, da počakam zunaj, ker sem si zadevo že enkrat ogledal. Za nas površinske in pomorske živali je ogled rudnika res lepo doživtje- zelo zelo priporočam.
Muzej sem si sicer ogledal z gasilci, zato si nisem zapomnil ravno vseh detajlov. V luknji naj bi bila sicer največja nevarnost metan (to sem si zapomnil iz ogleda
Kaj morem takle mamo, eni pa mislijo kar s šporhetom v luknjo- se lahko kaj vname
Novinec vsaka ti čast za organizacijo in idejo, da se ogleda muzej.
KJER SE KOPNO KONČA SE ŽIVLJENJE ZAČNE
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Novinec napisal/-a:Kot je rekel Admin, ter me prepričal: Je lov odprt za vse!![]()
Torej, sobota 10. april vabljene tudi mornarke s svojimi mornarji!
LP
Tu je lepo napisano kdo lahko pride in kako. Torej, kdor hoče v dvoje naj izvoli, kdor pride sam, tudi dobro, kdor hoče prespat v Veleju, bomo rezervirali, kdor hoče "radiator z ušesi" - bomo uredili.
Tudi g. Brečko pripelje svojo gospo!
Vljudno vabljeni vsi ljubitelji morja!
Važno: Vsi ki boste šli v jamo imate na koncu "knapovski krst", ne glede na spol! Skiper1 pa vam bo povedal, kdo bo krščen v jami, vsi ostali pa literco v grlo kar v restavraciji, na dušek seveda.
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
Ojla.
Knapovski krstv boste doživeli vsi, ki boste prišli ne glede na to ali ste celi ali pa "poknjeni" "knapi".
Sicer nam pa trenutno primanjkuje delavk v pralnici. Pa tudi v kopalnici za umivanje "pukla" (hrbta) bi katero zaposlili. Tako, da kar pripeljite s sabo svoje vesele nasmejane in zagorele boljše polovice. Le prijaviti jih ne smete pozabiti, da bomo imeli točno število. Vem, da bodo vse rade prišle, ne vem pa, koliko se jih bo z vami tudi vrnilo? Ker knapi smo znani da radi..................???
Knapovski krstv boste doživeli vsi, ki boste prišli ne glede na to ali ste celi ali pa "poknjeni" "knapi".
Sicer nam pa trenutno primanjkuje delavk v pralnici. Pa tudi v kopalnici za umivanje "pukla" (hrbta) bi katero zaposlili. Tako, da kar pripeljite s sabo svoje vesele nasmejane in zagorele boljše polovice. Le prijaviti jih ne smete pozabiti, da bomo imeli točno število. Vem, da bodo vse rade prišle, ne vem pa, koliko se jih bo z vami tudi vrnilo? Ker knapi smo znani da radi..................???
Morje da in morje vzame.
Seveda si vabljen. Vse o srečanju piše nekaj tem nazaj ali pa kar na našem koledarju poglej...
http://www.morjeplovec.net/index.php?vi ... &Itemid=68
Za naprej, vedno so srečanja vpisana v koledar, tako da klik na dogodki ne bo odveč.
http://www.morjeplovec.net/index.php?vi ... &Itemid=68
Za naprej, vedno so srečanja vpisana v koledar, tako da klik na dogodki ne bo odveč.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta