Srečanja Morjeplovcev
Moderator: moderator
- seamonster
- Višji vodnik
- Kraj: Celje
Prideva s sojadralko- se veseliva srečanja v živo. Veseli me gospodje in gospe, gospodične, člani in članice morjeplovca, da bo srečanje blizu naju in celo na datum, ki nama ustreza. Z veseljem se bova udeležila srečanja, le v rudnik ne greva, ker sva že oba nekajkrat obiskala muzej. Poleg tega sva v soboto dopoldan še delovna, zato bova morda malo zamudila. Tistim, ki ogleda muzeja še niste doživeli, svetujem ogled.
Ja, knapi niso kar tako!
Se bova pa zato potrudila nadoknadit zamujeno.
Torej: dve prijavi +, brez rudnika. Tenderje (psa in dve mački) bova pustila doma.
LP
seamoster
Ja, knapi niso kar tako!
Se bova pa zato potrudila nadoknadit zamujeno.
Torej: dve prijavi +, brez rudnika. Tenderje (psa in dve mački) bova pustila doma.
LP
seamoster
Morja ne bom obvladal, morje pa mene je!
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
.
Sobota 10. april bo vsak čas tu in vljudno vas prosimim, da mi sporočite po forumu ali na ZS, kdo pride in kdo ne (jama ali predavanje z večerjo ali oboje), ker moram oddati število ljudi za jamo in število ljudi za večerjo.
Je kdo med vami vegeterijanec,da mu uredimo kaj nadomestnega (zelenjavo), kajti knapovska večerja vsebuje dve vrsti mesa in je na žlico
Še enkrat lepo prosim za resnost in pravočasne prijave. Kasnejše prijave ne bodo možne!
Vabljeni morjeplovci in morjeplovke z vašimi "tenderji"
LP

Sobota 10. april bo vsak čas tu in vljudno vas prosimim, da mi sporočite po forumu ali na ZS, kdo pride in kdo ne (jama ali predavanje z večerjo ali oboje), ker moram oddati število ljudi za jamo in število ljudi za večerjo.
Je kdo med vami vegeterijanec,da mu uredimo kaj nadomestnega (zelenjavo), kajti knapovska večerja vsebuje dve vrsti mesa in je na žlico
Še enkrat lepo prosim za resnost in pravočasne prijave. Kasnejše prijave ne bodo možne!
Vabljeni morjeplovci in morjeplovke z vašimi "tenderji"
LP
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
.
Podajam še naslov za ogled jame, dobimo se ob 14,30 na parkirišču:
MUZEJ PREMOGOVNIŠTVA SLOVENIJE
Stari Jašek - Koroška cesta
3320 Velenje
3320 Velenje
zemljevid: http://www.dogaja.se/druzabni-kraji/158 ... ezero/map/
Bom pa tisti dan za vsak slučaj dosegljiv na: 041-410-400!
LP

Podajam še naslov za ogled jame, dobimo se ob 14,30 na parkirišču:
MUZEJ PREMOGOVNIŠTVA SLOVENIJE
Stari Jašek - Koroška cesta
3320 Velenje
3320 Velenje
zemljevid: http://www.dogaja.se/druzabni-kraji/158 ... ezero/map/
Bom pa tisti dan za vsak slučaj dosegljiv na: 041-410-400!
LP
Novinec, veš tisto - malo pozno, pa toliko bolj....
Dobr se je zamešal tole s tenderji, pa sem čakal kaj se bo izcimilo, sedaj mi ne ostane drugega kot, da vzamem na pot boljšo polovico - kdo hudiča me bo pa ponoč peljal domov.
Torej dva za muzej, pa še nekaj druženja.
Dobr se je zamešal tole s tenderji, pa sem čakal kaj se bo izcimilo, sedaj mi ne ostane drugega kot, da vzamem na pot boljšo polovico - kdo hudiča me bo pa ponoč peljal domov.
Torej dva za muzej, pa še nekaj druženja.
Nazadnje spremenil primula, dne Sr Apr 07, 2010 15:37, skupaj popravljeno 1 krat.
primula
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost