Starost članov Morjeplovca
Moderator: moderator
primula napisal/-a:Hej Atilone,
ko si že vse tako lepo naštel - kaj pa špricerji? No, mogoče je to že tema za predavanje in ne tekmovanje. LP
PRIMULA
Ja špricarji pa itak spadajo zraven, za to jih nisem posebej omenjal. Samo v tej kategoriji jaz ne bi več nastopal. Zadnjih nekaj let , sem slabo treniral. Tri travarice, tri pive, pa sem že trokiral kot stari ferguzon ( predzadnjo srečanje na Trojanah ). Z El Kapitanom sem se še lahko nekaj malo pogovarjal o ribolovu. Na koncu pri avtomobilu z Adminom, ko mi je dajal zastavico, pa mi je že hudičevo zmanjkovalo sape
LP
Ne vem zakaj samo v anketi. Kaj pa tarok , šah, človek ne jezi se, briškula in še kakšna divja igra bi se našla
. Ah ja, kaj pa ribolov ?
.
Še bomo vse izprobali. Jaz nastopam v ribolovu in plavanju, kravl, ker žabica je za seniorje ( dobro, metuljček tudi odpade
).
LP[/quote]
Opa dečki,kaj pa na kolesu
Mariborski maraton okrok Pohorja 150km
4ure 32minut brez sestopa z kolesa-zares divja igra
Da vas vidim-slišim-mladeniči
Še bomo vse izprobali. Jaz nastopam v ribolovu in plavanju, kravl, ker žabica je za seniorje ( dobro, metuljček tudi odpade
LP[/quote]
Opa dečki,kaj pa na kolesu
4ure 32minut brez sestopa z kolesa-zares divja igra
Da vas vidim-slišim-mladeniči
janadino napisal/-a:Če bi imel enega takega polnega doma bi verjetno zadostovalo za leto dni.
Po tej izjavi, hik, vidim, da smo tastarejši, če boš tekmoval za tamlade, pogrnili na celi črti.
NO , predali pa se še ne bomo
Bi pa v tej kleti lahko imeli skupen trening, vsi vpisani člani Morjeplovca, 907 nas je že
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta