LP
Srečanja Morjeplovcev
Moderator: moderator
Evo še uradni prispevek iz srečanja, vse fotografije pa je prispeval naš Novinec. Hvala!
http://www.morjeplovec.net/index.php?op ... &Itemid=60
Pa potem preglejte še slike v Galeriji...
LP
http://www.morjeplovec.net/index.php?op ... &Itemid=60
Pa potem preglejte še slike v Galeriji...
LP
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Papa pa kaj nisi poklical ko si bil na Rabu, ker sem bil tudi jaz in sem skoraj vsak vikend. Tale Pičuljanov čoln s slike je pa slikan v mestni marini na prvem pomolu in če se ne motim je od enega od lastnikov podjetja (da ne bo reklame), ki prodajajo elektronske naprave za jaht program.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Naslednji dan takoj po srečanju v jami sem zgodaj zjutraj odpeketal v Pulo, kjer sem usposabljal barčico za nove podvige. Domov sem prišel šele včeraj pozno zvečer, zato se šele sedaj oglašam in se pridružujem vsem, ki so polni hvale organizatorjem. Celo moja "prikolica", ki ima sicer oster jezik je bila zelo zadovoljna. Lep pozdrav vsem jamarjem!
.
Malce pozabil, ker se mi nič ne dogaja, pa tudi spomnil sem se, ja leta, kaj čmo.
Ko je Kr en spraševal za možne kandidate, če bi, povdarjam če bi, sem se prijavil za hobotnico izpod peke. Sva bila pri izbiri in naročilu sama, da sem se že veselil, ker bom zopet napoku moj želodček ene dobre hobe.
Ko je pa hoba prišla, pa .... samo poglejte te očke in roke s priborom.
Pa še kandidat iz sosednjega omizja. Ga kdo pozna?
Lepo dokumentiram in beležim družabni dogodek. Vsi zadovoljni in kar neka spokojna tišina je zavladala v prostoru (kako paše). Ja, polna usta! Ko se vrnem na svoje mesto pa šok! Vse kar me pričaka sta dva krompira z okusom hobe.
Namizna dekoracija nam daje vedet, da je definitivno konec mrzlega, pustega in zimskega obdobja.
Sicer je bilo še eno srečanje vmes, pa tole morda paše pod rubriko:
"Še pomnite tovariši!"
Pa LP
.
Malce pozabil, ker se mi nič ne dogaja, pa tudi spomnil sem se, ja leta, kaj čmo.
Ko je Kr en spraševal za možne kandidate, če bi, povdarjam če bi, sem se prijavil za hobotnico izpod peke. Sva bila pri izbiri in naročilu sama, da sem se že veselil, ker bom zopet napoku moj želodček ene dobre hobe.
Ko je pa hoba prišla, pa .... samo poglejte te očke in roke s priborom.
Pa še kandidat iz sosednjega omizja. Ga kdo pozna?
Lepo dokumentiram in beležim družabni dogodek. Vsi zadovoljni in kar neka spokojna tišina je zavladala v prostoru (kako paše). Ja, polna usta! Ko se vrnem na svoje mesto pa šok! Vse kar me pričaka sta dva krompira z okusom hobe.
Namizna dekoracija nam daje vedet, da je definitivno konec mrzlega, pustega in zimskega obdobja.
Sicer je bilo še eno srečanje vmes, pa tole morda paše pod rubriko:
"Še pomnite tovariši!"
Pa LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
.
Kar ne gre iz spomina tole srečanje v Velenju.
Novinec upam da boš razumel, kaj je bil vzrok da si moral pred začetkom nekatere po telefonu klicat iz kafiča.
Morda tole?
Po mojem pa tale!
Sem deklini obljubil, da jo bom dal gor, na internet, pa prosim Velenjčane, če jo opozorite, da sem obljubo izpolnil. Ne bi se ji rad zameril.
Kar ne gre iz spomina tole srečanje v Velenju.
Novinec upam da boš razumel, kaj je bil vzrok da si moral pred začetkom nekatere po telefonu klicat iz kafiča.
Morda tole?
Po mojem pa tale!
Sem deklini obljubil, da jo bom dal gor, na internet, pa prosim Velenjčane, če jo opozorite, da sem obljubo izpolnil. Ne bi se ji rad zameril.
pajer 1
.
Moram še tole pokazat iz Veleja!
Knapovski golaž. Zelo dober!!!!
G. R. Brečko podpisuje svojo knjigo, kaj knjigo, učbenik za rjuharje.
Tudi zadnji z izpitom VHF jo je kupil. A gre med rjuharje?
Potem se pa čudimo odkod dež!
Tale Luftar se bo še čez Ocean spravu. Ga je kar mal preveč zanimal. Sicer pa, zakaj pa ne!
Tako saj bo še kaj kdaj, za objavit.
LP
.
Moram še tole pokazat iz Veleja!
Knapovski golaž. Zelo dober!!!!
G. R. Brečko podpisuje svojo knjigo, kaj knjigo, učbenik za rjuharje.
Tudi zadnji z izpitom VHF jo je kupil. A gre med rjuharje?
Potem se pa čudimo odkod dež!
Tale Luftar se bo še čez Ocean spravu. Ga je kar mal preveč zanimal. Sicer pa, zakaj pa ne!
Tako saj bo še kaj kdaj, za objavit.
LP
.
pajer 1
Drgač pa, če koga zanima bi bila Suzi zelo vesela, če bi jo kdo povabil zraven na drugo ruto
in je pripravljena poprijeti za vsako delo na kakšni mega barčici. Res pridna in fejst punca.
Pajer tebi pa obljubim, da ji pošljem link od slik.
Pajer tebi pa obljubim, da ji pošljem link od slik.
Nazadnje spremenil papa, dne To Apr 20, 2010 06:51, skupaj popravljeno 1 krat.
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
papa napisal/-a:Drgač pa, če koga zanima bi bila Suzi zelo vesela, če bi jo kdo povabil zraven na drugo rutoin je pripravljena poprijeti za vsako delo na kakšni mega barčici. Res pridna in fejst punca.
![]()
Pajer tebi pa obljubim, da ji poščljem link od slik.
Ja hudiča, od kje pa imaš vse te podatke od te dekline?
A je že bla pri tebi na poskusni vožnji?
Moram rečt, da sem opazil kar nekaj pravopisnih napak, ko si pisal o njej. Kr nekaj brenči in sploh pomladi.
LP
.
pajer 1
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta