Srečanja Morjeplovcev
Moderator: moderator
- barba&capo
- Kontraadmiral
- Kontakt:
barba&capo napisal/-a:Za Korte (osmica Kotrle) lahko jaz danes zvečer povprašam lastnika...
Kot zaključena skupina (približno 25 nas je bilo) smo bili dvakrat na osmici in lahko rečem, da je lastnik zelo fleksibilen glede želja gostov(npr. uporaba prenosnika in projektorja, ženski del družbe je spekel svoje sladice, moški del družbe pa je prispeval domače žanje). Kar se hrane tiče mislim, da je bil meni okoli 15€/osebo (samo hrana).
Kakorkoli, zvečer ga bom tako ali tako slišal, pa sporočim podrobnejše informacije.
Ima pa Joško prav glede ceste. Iz Izole ali pa iz Lucije je pot precej ovinkasta
Sporočam, da umikam kandidaturo Kort (Lambada se mi iskreno zdi primernejša lokacija. Lažja dostopnost in bolj neposreden stik z morjem) in se hkrati prijavljam na srečanje v Strunjanu.
"Joško" in "Primula", v kolikor potrebujeta kakšno pomoč pri organizaciji srečanja, sem pripravljen pomagat.
LPU
- barba&capo
- Kontraadmiral
- Kontakt:
Hja, kar lepo se prijavljate, smo že blizu štev. 20 , pa je šele četrtek.
Mogoče bi vseeno poiskali kakšno temo in jo obdelali, da ne bomo samo žlobudrali kar povprek.
Razmišljal sem o temi "panula"- sezona je tu, bo treba vreč tudi kak trnek v vodo. Vsi o tem nekaj vemo, kaj če bi izmenjali izkušnje. "Pajer1" nam je že povedal veliko o ribolovu z palico z barke. ne vem pa koliko je že bilo govora o ribolovu med vožnjo.
OK, izjasnite se in in pridite na dan še z kako drugo idejo
Mogoče bi vseeno poiskali kakšno temo in jo obdelali, da ne bomo samo žlobudrali kar povprek.
Razmišljal sem o temi "panula"- sezona je tu, bo treba vreč tudi kak trnek v vodo. Vsi o tem nekaj vemo, kaj če bi izmenjali izkušnje. "Pajer1" nam je že povedal veliko o ribolovu z palico z barke. ne vem pa koliko je že bilo govora o ribolovu med vožnjo.
OK, izjasnite se in in pridite na dan še z kako drugo idejo
primula
Danes je nekomu mimogrede padla ideja, da naj bi bila rdeča nit našega srečanja "komunalni privezi" in "nedovoljeni plavajoči objekti". V ta namen sem želel na srečanje povabiti zaposlenega z luške kapetanije Koper. Z njim sem se tudi dogovoril za sestanek in na srečanju sem se po krajši debati premislil. Na naše srečanje se ni prijavil nihče od prizadetih, zato tudi nima smisla debatirat o tem.
Mislim, da bo "panulanje" čisto primerna tema, lahko pa pogrejemo tudi temo "Navtika in bejbe". Riba je riba
Kar se pa frajtonarce (ene vrste harmonika-ah ta mladina
) tiče, sem imel v mislih samo poslušanje avtohtone slovenske muzike in ne "musical" kakšne plesne šole. Sicer pa je za eno in drugo kar dosti prostora.
Skoraj sem prepričan, da zna to tudi kakšen od morjeplovcev. Kar korajžno, saj ne izbiramo "Slovenija ima talent"
Mislim, da bo "panulanje" čisto primerna tema, lahko pa pogrejemo tudi temo "Navtika in bejbe". Riba je riba
Kar se pa frajtonarce (ene vrste harmonika-ah ta mladina
Skoraj sem prepričan, da zna to tudi kakšen od morjeplovcev. Kar korajžno, saj ne izbiramo "Slovenija ima talent"
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost