Spremembe se bodo začele odvijati, zato bo v naslednjih dneh zelo verjetno kaj moten dostop, za določen čas bomo forum tudi povsem blokirali. Če bo vse vredu, ne boste tega niti opazili, če bodo problemi, jih boste videli, haha.
Zagotovo pričakujem nekaj problemov, ker je preskok kar velik. Rad bi vsem, tistim, ki se nič ne spoznate in pa tistim, ki mislite, da se spoznate in se vseeno niste javili na več mojih pozivov po pomoči povedal, da zadeva je vse prej kot enostavna. Problemi bodo s staro verzijo Joomle, pa potem z novo verzijo php-ja na serveju, pa novo verzijo mysql-a, pa nazadnje še s forumom... V glavnem je tega toliko, da sem jaz porabil nekaj prostih večerov, da sem sploh naredil plan in teoretično preštudiral kaj bo šlo vse narobe... Kako bo v praksi, bomo videli. Imam zadaj nekaj kvizkotov, ki vedo precej več od mene in mislim da bo uspelo.
Čakali ste spremembe, sedaj mineva jubilejnih 10 let in res je čas. Je pa po mojem mnenju pametno, da to nismo počeli prej. Večina software-a dela neke globalne spremembe ravno dekadno, vmes pa se gremo izboljšave. In sedaj Morjeplovec.net vstopa v novo dekado, tako po izgledu foruma, kot po vodenju, kar bo opazno počasi.
Hvala za razumevanje!
Administrator