Zastavica Foruma Morjeplovec.net

Obvezno preberi!!!

Moderator: moderator

atilone
Admiral

Zastavica Foruma Morjeplovec.net

OdgovorNapisal/-a atilone » Pe Mar 28, 2008 18:39

Tema je razdeljena iz teme o pravilnem izobešanju zastavic na plovilu, ki jo najdete:
http://www.morjeplovec.net/viewtopic.php?t=832

LP, Admin

admin napisal/-a:Fantje, lepo ste vse skupaj razložili!!! Kot sem napisal že zgoraj, upam, da tole prebere čim več uporabnikov foruma in se v bodoče vede pravilom in bontonu primerno.

No za na levo stran pa si bomo v prihodnosti vsi skupaj omislili zastavico Kluba Morjeplovec.net. :wink:

LP

Admin, ta ideja z zastavicami za na barko je dobra. Ne bi pa bilo slabo tudi kaki našitki za na vetrovke ali kako drugo oblačilo. Če smo že ena familija, se lahko prepoznavamo tudi na kopnem. Potreben je samo predlog in osnutek, število članov interesentov, se dobi predračun, plačamo, nabavimo in to je to. Jaz sem že kandidat. :wink:
LP
mirodj
Poročnik korvete
Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a mirodj » Pe Mar 28, 2008 18:58

odlična ideja ,mogoče pa še kakšna nalepka...

LP
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Pe Mar 28, 2008 23:04

No lepo to, da ste navdušeni... :wink: Bomo nekaj spravili skupaj, vendar pa bo potreben dogovor in mogoče res odprtje nekega Kluba ali Združenja... Bomo videli.

LP
SeaFun
Kontraadmiral
Kraj: Nova Gorica
Kontakt:

Ideja

OdgovorNapisal/-a SeaFun » So Mar 29, 2008 00:42

Bravo ...

Ideja je odlična dejmo jo spravit v prakso .

LP
SeaFun
Rodman Ventura 890
Mitja64
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a Mitja64 » Sr Apr 02, 2008 07:49

Pozdravljeni!
Tudi jaz sem za zastavico, bi se lahko vsaj prepoznali na morju in kakšno rekli.
Kaj pa oblika, velikost in barva? Prevelika ne, ker bi na manjših plovilih čudno izgledala, premajhna pa spet ne... Ali so oblike državnih zastav predpisane? Kaj pa barva? Modra podlaga z belim napisom, ali obratno...?
Lp
gobbi
Viceadmiral
Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA

OdgovorNapisal/-a gobbi » Sr Apr 02, 2008 10:50

ah za zastavo sem jaz tudi ali pa vsaj za nalepko da se bomo res opazli da bomo vedli kam spadamo
burjovc
Viceadmiral
Kraj: Ta domač

OdgovorNapisal/-a burjovc » Sr Apr 02, 2008 15:25

Zastavica za plovilo in nalepka za avto.......
Veliko vetra in mirno morje
Uporabniški avatar
Tomzi
Višji praporščak
Kraj: Hrastnik

OdgovorNapisal/-a Tomzi » Sr Apr 02, 2008 18:09

Odlčne ideje..tako zastavica kot nalepka..z veseljem jo bom izobesil ali nalimal..Kakor kažejo stvari, bomo kmalu potrebovali "organe" društva :)
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Sr Apr 02, 2008 18:51

Veseli me, da vas je toliko navdušenih...
No tema nam je zašla in jo bom sedaj razdelil in prestavil na bolj primerno mesto...

Očitno bo potrebno ustanoviti društvo, klub, organizacijo ali ne vem kaj že...

Moj predlog za zastavico bi bil bela z logotipom Morjeplovca. Velikost neka standardna, recimo 300 x 200, torej nekje v velikosti lista A4. Pri zastavicah je tako, da v vsakem primeru v letu dni zbledijo ali se strgajo, tako da bo potrebno narediti nove. Zato za sedaj ne bi kompliciral z nekim strašnim design-om, če hočemo to imeti še v tej sezoni. Po sezoni pa se lahko resno usedemo in ustanovimo pravi Klub, ga uradno registriramo, jaz in še nekateri člani bomo poskrbeli, da bodo člani dobili popuste na različnih navtičnih področjih,... Ja pravijo: "Sky is the limit!" :D
Ampak o vsem tem ne moremo kar na hitro, potrebna bo volja članov, nekaj denarja, časa... Pomoje po koncu sezone...

LP
Uporabniški avatar
racman
Admiral

OdgovorNapisal/-a racman » Sr Apr 02, 2008 20:37

koga se bo izvolilo za predsednika se ze ve :wink:

no ce bom opazil koga z morjeplovsko zastavo mu takoj spustim signalno raketo da ga povabim na pivo :D
acrobat
Admiral

OdgovorNapisal/-a acrobat » Sr Apr 02, 2008 23:26

racman dobra ideja,sem takoj za..:)
gobbi
Viceadmiral
Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA

OdgovorNapisal/-a gobbi » Če Apr 03, 2008 08:44

samo da mu neboš barke zažgal z raketo :lol: :D

lahko prispevam kaki ustanovni akt elaborat za društvo ker ga mamo pa se samo kaki detalji spremenijo tak da nebomo rabli vse na novo pisat
Uporabniški avatar
racman
Admiral

OdgovorNapisal/-a racman » Če Apr 03, 2008 09:53

gobbi napisal/-a:samo da mu neboš barke zažgal z raketo :lol: :D

lahko prispevam kaki ustanovni akt elaborat za društvo ker ga mamo pa se samo kaki detalji spremenijo tak da nebomo rabli vse na novo pisat

drustvo ni najboljsa zadeva ker s casom zacnes delati tudi na "dobicku" in je kup pravnih zadev...po mojem mnenju je najbolj primerna varijanta zavod kjer tudi lahko lazje kandidiras za razna sredstva in podobno...ampak sedaj smo v temi zastavic tako da se je drzimo naprej...
mirodj
Poročnik korvete
Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a mirodj » Če Apr 03, 2008 14:49

ja, res smo kot ena velika družina, forum je na nivoju, eden od najboljših, in bi bilo super če bi ustanovili kakšno društvo!

LP
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Apr 03, 2008 15:56

OK, vidim, da se nekateri kar dobro pravno spoznate kaj je boljše... Kaj pa recimo KLUB? Kaj to pomeni pravno in zakonsko gledano? Kakšnega dodatnega računovodstva si res ne bi rad navlekel... Ena firma je dovolj. :D

LP

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost