Spoštovani morjeplovci!
Po dolgih letih sem se odločil kupiti svoj prvi čoln...Vidim, da je bilo o tem že nekaj govora, a se zaradi nasprotujočih mnenj sploh ne znajdem več:)
Zanima me, če potrebujem karkoli (razen izpita) za vožnjo 2.85m dolgega gumenjaka s 4 konjskim motorjem po hrvaškem morju?
Za odgovore bom nadvse hvaležen...
Lep večer še naprej....miha
PRVI ČOLN
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Pozdravljen Miha in dobrodošel na Morjeplovcu.
Jaz ti ne bom napisal, uporabi iskanje, ker je bilo že govora o tej temi, ker je odgovor kratek in imam čas, če ga ne bi imel , ne bi sedel za računalnikom. Zadnja sprememba HR zakona , leta 2006, katera je še v veljavi, pravi, da ne potrebuješ nič. Do 3 m in z štirimi konji, lahko brezplačno uživaš tako pri nas , kot na Hrvaškem. Tudi izpita ne potrebuješ. Če pa ga že imaš, pa je tu že prvi korak do kasnejšega večjega plovila.
LP
Jaz ti ne bom napisal, uporabi iskanje, ker je bilo že govora o tej temi, ker je odgovor kratek in imam čas, če ga ne bi imel , ne bi sedel za računalnikom. Zadnja sprememba HR zakona , leta 2006, katera je še v veljavi, pravi, da ne potrebuješ nič. Do 3 m in z štirimi konji, lahko brezplačno uživaš tako pri nas , kot na Hrvaškem. Tudi izpita ne potrebuješ. Če pa ga že imaš, pa je tu že prvi korak do kasnejšega večjega plovila.
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta