Hrvaška vinjeta

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

san
Naddesetnik

Hrvaška vinjeta

OdgovorNapisal/-a san » To Jul 09, 2013 07:31

Pozdravljeni.

Samo v vednost. V nedeljo 7.7.2013, sem na izpostavi luške kapitanije Rabac, naprej povprašal o spremembah glede vinjete in ker so mi povedali, da zaenkrat sprememb ni, sem kupil vinjeto kot, da ni EU-ja na hrvaškem.
Aja nautično karto, ki ti jo vsako leto porinejo zraven za nekaj več kot 20 kun, sem povedal, da bom kupil dugo leto, samo ta razlika.

Lp :shock:
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

Re: Hrvaška vinjeta

OdgovorNapisal/-a MareC » To Jul 09, 2013 07:43

san napisal/-a:Pozdravljeni.

Samo v vednost. V nedeljo 7.7.2013, sem na izpostavi luške kapitanije Rabac, naprej povprašal o spremembah glede vinjete in ker so mi povedali, da zaenkrat sprememb ni, sem kupil vinjeto kot, da ni EU-ja na hrvaškem.
Aja nautično karto, ki ti jo vsako leto porinejo zraven za nekaj več kot 20 kun, sem povedal, da bom kupil dugo leto, samo ta razlika.

o tej temi se razpravlja tukaj in ni potrebno odpirat nove teme zato!
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... &start=270

če bi prebral, verjetno ne bi niti pisal, ker je že n-tem napisanih in že vsi galebi na hrvaškem krulijo to zgodbo
nič se ni in se zgleda tudi ne bo spremenilo
san
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a san » To Jul 09, 2013 10:00

Bravo, imaš 100% prav.... Tudi na forumu imamo svojega policaja oziroma še miličnika...
bobiboss
Viceadmiral
Kraj: lj-podgorica

OdgovorNapisal/-a bobiboss » To Jul 09, 2013 10:05

verjetno bodo ignorantski dokler se bo dalo.ko bo eden jim povedal svoje bo pa druga pesem.
je bilo pa že napisanega o tem se mi zdi.
Uporabniški avatar
MareC
Admiral

OdgovorNapisal/-a MareC » To Jul 09, 2013 10:28

san napisal/-a:Bravo, imaš 100% prav.... Tudi na forumu imamo svojega policaja oziroma še miličnika...

če se misliš usajat se lahko kje drugje :evil:
gre zato, da je forum pregleden in prav je da so policaji in miličniki in še kak specajlc zraven
kot sem rekel,vsi se trudimo, da bo forum pregleden in to je poanta mojega pisanja oz. opozorila :roll:
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » To Jul 09, 2013 10:33

Alo fanta a sta kej kadila :lol:
Ne se kregat kupli ste vinjete boste vsaj pluli jaz pa ne bom no morda s tamalim čolničem po ljubljanici.
Mare sem te včeraj klical da te častim pir za Ninio stanje a ti že verjetno uživaš nekje na 30m globine:)
Uporabniški avatar
MareC
Admiral

OdgovorNapisal/-a MareC » To Jul 09, 2013 10:36

cibro napisal/-a:Alo fanta a sta kej kadila :lol:
Ne se kregat kupli ste vinjete boste vsaj pluli jaz pa ne bom no morda s tamalim čolničem po ljubljanici.
Mare sem te včeraj klical da te častim pir za Ninio stanje a ti že verjetno uživaš nekje na 30m globine:)

ja sem že 10 dni na otoku v svojem raju in odštevam počasi dneve do 07.09. ko se vračam nazaj

ma ne takšni me razkurijo, ko ima eno temo višje že vse 10x premleto, pa je toliko len, da niti ne prebere in po svoje piše

čestitke pa od tukaj do vaju, sem vesel, da je vse ok, bomo pa v LJ zapil vse po vrsti
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » To Jul 09, 2013 11:22

A do 7.9 :lol: . odštevaš, imaš še mesec in pol do lansiranja odštevalnika.
Ja sedaj je vse ok na začetku so bile težave in nismo razglašali preveč okoli.
Ma tako razmišljam, da zavarovanje pa vinjeto pa da peljem čoln v šibenik brez nje pa se vračam po njo nazaj da bom morda plul 4x pa se vmes žrl a bo ali ne bo se mi zdi malo preveč.
Če bo sreča bova šla vsaj v poreč za kakih 10-14 dni da malo skilift z wejkom sprobam.
Pravi Nina da se naplujte še za naju.
Uživajte.
Bomo zapili brez skrbi.
Nekje druga polovica oktobra.
Matic1
Kapitan

Re: Hrvaška vinjeta

OdgovorNapisal/-a Matic1 » To Jul 09, 2013 14:29

san napisal/-a:

Aja no vidiš to pa nisem vedu,...dobra info ker tista karta je čist brezvezna,...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost