OdgovorNapisal/-a kasaudio » Sr Jul 17, 2013 16:12
Problema sta dva; eno je izpit, drugo je registracija (oz. vpis) čolna. Ne vem sicer ali rabiš oboje pri enakih pogojih... Prit do izpita ni tako težko, moja se je v dveh dneh naučila vse in nardila v prvo, pa ji je morjeplovstvo tko kot men kleklanje. Pač "reda radi", če mamo čoln pri bajti je fajn da mava oba izpit.
Večji problem je registracija teh starčkov.
Kakorkoli že, zakoni so napisani, v praksi pa se ne izvajajo vsi v celoti, ker potem lahko tudi starše triletnika, ki z obale namaka trnek, malodane v zapor spraviš.
Sam sem bil (in bom še) letos v dilemi z maestralom 18 (3.5m) in T4. Pa sem se odločil da se bom vozu, kljub temu da ni registriran. In če me bo kdo zarad tega pofukal me pač bo, tvegamo.
Lahko da najdeš pacientskega policaja na vodi, ampak mislim da v tem primeru dobra beseda svoje mesto najde.
BTW tomos 4 ma 3 konje, kdor ne verjame naj 2.2 z 1.34 množi. In T4.5 ima ravno tako 3 konje.
Situacija je seveda drugačna, če na takšnega maestrala kakšnih 8 ali več konjev gor daš, da leti po luftu. Takrat pa s papirji ni več zajebancije in tudi nihče ti ne bo spregledal tega.