hrvaška in EU
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Prav luštno je blo !
Noben ni nobenga zbrisu... Smo imeli preveč dela z drugimi stvarmi . Med drugim tudi z peko mesa ter rib. Pa še hladilnike smo pomagal Mitjetu in Texu zračit , da se nebi podhladila
Družba,
bilo je odlično ! Hvala!
Pale
Sem jo pelu !
Drugač pa lahko ponovimo naslednji teden
Kren a boš organizeru? 
Noben ni nobenga zbrisu... Smo imeli preveč dela z drugimi stvarmi . Med drugim tudi z peko mesa ter rib. Pa še hladilnike smo pomagal Mitjetu in Texu zračit , da se nebi podhladila
Družba,
bilo je odlično ! Hvala!
Pale
Sem jo pelu !
Drugač pa lahko ponovimo naslednji teden
FISHING & SAILING IS LIFE
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Marez, tudi to ni bilo daleč stran od Zadra, pri nabito polni oštariji.Ko sem naslednjič prišel in mi je spet napisal takile listek, sem mu kratko malo odvrnil da na podlagi takega računa, ne mislim plačat.Možakar se je obrnil ter odšel do šanka in mi prinesel blagajniški račun, kateri znesek je bil popolnoma enaki prvemu.Tukaj smo še nekajkrat šli, vendar od takrat mi je izdal vedno blagajniški listek, cena pa vedno enaka kot na tem računu katerega sem slikal 
Ure dnevi leta tečejo....
Fantje, običajno se mi ne da kregat, ko sem na dopustu. Kolega mi je napisal, da je dobil jastoga s tremi repi in brez klešč, ki ga niso na koncu ( po pritožbi) računali. Jaz sem tudi enkrat dobil hladne tunine zreske, ker je natakar nekam zginu. To je večji problem. Če pa dobim dobro za jest za normalno ceno, ter strežbo, kot se spodobi mi je čisto vseeno kako zgleda račun in ali država dobi kaj od tega. Njena skleda je itak povsod.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost