Vinjeta Hrvaška
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
DAVČNA, OBČINA
kam moram sedaj jit?
imam na hr registriran gliser.
kam bodo poslali položnico k nam v slovenijo?
imam na hr registriran gliser.
kam bodo poslali položnico k nam v slovenijo?
ko sem jaz registriral na hr sem moral imet dano pooblastilo za prejem pisanj (PUNOMOĆ ZA PRIMANJE PISMENA dana sukladno članku 37. Zakona o općem upravnom postupku („Narodne novine“ broj 47/09)), na katerem so na kapetaniji celo zahtevali da je moj podpis overjen pri notarju (za to brezveze plačal 45 KN) - po domače - če slo. državljan vpiše čoln v hrv register mora imeti nekoga pooblaščenega za sprejem pisem, pa še to obvezno na območju kapetanije kjer je reg.
tja dobiš položnico, kdaj mi kapetan ni znal povedat, ve pa "kao" da bo to precej manj kot za vinjeto
tja dobiš položnico, kdaj mi kapetan ni znal povedat, ve pa "kao" da bo to precej manj kot za vinjeto
-
al
-
black_mamba
- Poročnik fregate
Eno kratko vprašanje, sepravi po formuli iz prejšne strani sem si naračunal da bi moral plačati okoli 700 kun za vinjeto, v torek grem pa na Krk.
Ali oni pregledujejo čoln, oz. mora biti fizično tam na kapitaniji da dobim vinjeto?
Saj to je to plovno dovoljenje kajne? Pa napisati moram crew listo če se ne motim?
Prvič grem dol pa nevem postopka, kje naj se ustavim do Punata...
Ali oni pregledujejo čoln, oz. mora biti fizično tam na kapitaniji da dobim vinjeto?
Saj to je to plovno dovoljenje kajne? Pa napisati moram crew listo če se ne motim?
Za obračun vinjete fizična prisotnost čolna ni potrebna, saj so vsi podatki, potrebni za izračun, razvidni v vpisnem listu, ki ga predočiš uslužbencu na kapitaniji. Kako se točno to plovno dovoljenje imenuje in kaj vse zaobsega, si poglej malo v starejših prispevkih, saj smo o tem na dolgo in široko razpredali. Je pa to to, o čemer sprašuješ. Mislim, da v tvojem primeru crew lista ni potrebna.
Mirno morje in široko obzorje.
Brisano.
Nazadnje spremenil Splav, dne Po Jun 23, 2014 10:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Mirno morje in široko obzorje.
black_mamba
Eno kratko vprašanje, sepravi po formuli iz prejšne strani sem si naračunal da bi moral plačati okoli 700 kun za vinjeto, v torek grem pa na Krk.
vprašal tole ?!
evo tukaj je izračun za 2014 za plovbo čolna po CRO
A. za čolne do 12m
Sigurnost: (20hrk x dolžina + 2x moč v kilovatih) Hrk
Svetlarina (10hrk x dolžina) Hrk
Upr. prist. 40 Hrk
Info karta 20 Hrk
to je vse seveda brez popisa posadke
lp
Mare
Nazadnje spremenil MareC, dne Po Jun 23, 2014 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost