Izpit za voditelja čolna - ponudniki???
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
-
al
Zefi2014 napisal/-a:Mi je zal da sem sploh to objavu....
No, no, ne travmiraj...
Še ceneje je lahko, kot si ti napisal....
Se prijaviš v Kopru, greš dol in znaš...
Jaz sem pred leti plačal ene 150€ in 3 dni smo imeli tečaj. Vsak dan po 3 ure, + dan za ponavljanje!
Kolega se je pa doma sam naučil pa je dal cca 20€ za prijavo + v Koper se je peljal...
Naredi izpit, kupi plovilo, pluj in ti bo prej al slej precej jasn...
Nazadnje spremenil bladzo, dne Po Jan 12, 2015 19:45, skupaj popravljeno 1 krat.
janezsko napisal/-a:aja mi ko so po skupinah delali izpit pa nismo enakopravni ostalim ki ste ga delali ali pa nekateri "kupili"..lp
si ti uredu drugač? Kje sem napisal da je kdo manjvreden? Govora je o cheap shit tečajih kjer jih nabijejo po 20 not in odpredava v 6h urah. Če si se ti kot laik v parih urah od navigacije, vozlov, vetrov etc..vse zapomnil in to pri tem da je imel inštruktor 15 min samo časa zate, si dasa. Kapo dol.
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
Jaz sem predlani decembra plačal 130€, hodil na tečaje v MB. se nato učil kod norc, ter nato s srahom šel na izpit. Tam je kompliciral 100 na uro,res sem imel na vsa vprašanja odgovor obvladal zadevo. Šel naslednje leto meseca Maja na morje ter sedel ob vrvi in tuhtal kako se naj privežem ( prej nikoli imel opravka s tem). Đabe znanje teorije (katerega hitro pozabiš), če ni izkušen pa če si še tako poslušal na predavanjih ali ga pa kupil.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem takrat, ko sem še plezal, plul le redko. Zato sem vsakič, ko sem plul, ponovi del podatkov, ki mi je med tem časom zbledel (nekaj raznih dolžin, dnevne in nočne oznake plovil v raznih kombinacijah, recimo pri koliko m dolžine mora imeti zasidrana ladja ponoči dve sidrni svetilki, pa gotovo še kaj...).
Zdaj za vsak primer še vedno ponovim, tudi zato, da vidim, če je kaj novega, kar sem sproti spregledal.
Reči, ki sem jih pa počel, pa (vsaj doslej) ne pozabljam.
Zdaj za vsak primer še vedno ponovim, tudi zato, da vidim, če je kaj novega, kar sem sproti spregledal.
Reči, ki sem jih pa počel, pa (vsaj doslej) ne pozabljam.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost