ODSVETUJEM
Na SZ Vrgade, pod Artino te čez dan pustijo pri miru, vljudno te poprosi, da popoldne zapustiš bojo, če nimaš namena nočit in pustiš prosto drugim
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Nikola T. napisal/-a:Pravkar sem bil v zalivu Soline pri verudi. KATASTROFA kaj so naredili. Postavili so cel kup boj.
Srečal sem enega slovenca in ga vprašal kako je s sidranjem, kdaj kasirajo itd...
Zadeva je taka. Prostora za sidranje je še vedno dovolj, vendar ne pustijo in preganjajo vse na lastnem sidru. Za škodo na bojah ne odgovarjajo. Kako dolgo bodo to na tak način še lahko počeli bomo videli.
Kasirati pričnejo ob 19h. To lahko traja dve uri. Če prideš pozno se torej še vedno lahko v prvem delu sidraš in zjutraj zgodaj kreneš naprej. V tem zalivu sem vedno le nočil na poti na jug. Vsa leta do sedaj in nikoli nisem ostal dlje razen takrat, ko so bile nevihte.
Sedaj plujem naprej. Trenutno sem pri Albanežu in bom prečkal Kvarner v nočni plovbi, kajti nevihte so šle mimo in kot kaže jih vsaj nocoj ne bo več. Za cilj sem si postavil zaliv Artaturi.
Ja konec je romantike na Jadranu. Vprašanje, če bi danes še nabavil barko. Verjetno le kakšnega gumenjaka za na prikolico in se verjetno bolj posvetil ostalim hobijem. Čudno da o tem razmišljam kajti meni je morje in jadrnica pomenila vse. Danes pa bi na podlagi vsega tega dvakrat razmislil in se po vsej verjetnosti ne bi več odločil zanjo, kajti zadnje kar si želim je na dopustu imeti opravka s primitivnimi metodami in primitivci.
LP Iztok

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost