No tole je pa zanimivo. Imam jeta, ki ga letos sploh nisem pelaj do vode-enostavno ni bilo časa in ne volje. Iz luške kapitanije pa so mi poslali pošto, da me bodo izpisali iz registra, ker nisem za leto 2009 plačal zavarovanja (kaj bi ga, če je jet konzerviran v garaži). Čeravno sem lani (2008) podaljšal registracijo za pet let.
Zanima pa me, kaj si lahko pomagam s tovrstno registracijo. Mogoče obdržim veljavnost registracije ? Zavarovanje in plovno dovoljenje, oz, njihovo plačilo ob uporabi sta mi povsem jasna. Nočem le, da me brišejo iz registra zaradi neuporabe.
Hvala za pomoč.
EU registracija = joke?
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
no tkole to zgleda, sem še enkrat dobil..mail samo od drugega visokega oficirja (matr sem pomemben
)
Hello, I like the vehicle you posted on the avto.net, and i am interested to buy, please let me know your final selling price and the latest condition of the vehicle, more pictures if any but not much necessary. Then i would like to have more business relationship with you, sequel to your response to this email, i need a serious minded partner so that we can proceed immediately. email: captbruno02@yahoo.com I await your response. Captain Carlos Bruno
OBISKOVALEC: Captain Carlos Bruno
TELEFON: 9643
E-MAIL: captbruno02@yahoo.com
Hello, I like the vehicle you posted on the avto.net, and i am interested to buy, please let me know your final selling price and the latest condition of the vehicle, more pictures if any but not much necessary. Then i would like to have more business relationship with you, sequel to your response to this email, i need a serious minded partner so that we can proceed immediately. email: captbruno02@yahoo.com I await your response. Captain Carlos Bruno
OBISKOVALEC: Captain Carlos Bruno
TELEFON: 9643
E-MAIL: captbruno02@yahoo.com
Veritas et Aequitas
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti