HR-ITA-SLO
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
HR-ITA-SLO
Če pustim javno zdravstvene implikacije tega početja...
Ampak...sem npr. na Hrvaškem in Slovenija uvede obvezno 14 dnevno karanteno za vse prihode iz Hrvaške. Plujem nazaj ob Istri, se odjavim in grem ven v mednarodne vode in grem prespat za eno noč npr.v Trst ali Milje. Kako je s prijavo v ITA, je v teh koncih to sploh možno? Potem grem naslednji dan iz ITA v Piran in matično marino Portorož. Za prihod iz ITA ni karantene...čeprav bi mi verjetno v Piranu policaj zatežil...pokažem tudi račun marine v Trstu ali Miljah... 
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Re: HR-ITA-SLO
Za prehode med državami šengenskega območja ni potrebna prijava-odjava!
Hrvaška ni država šengenskega območja.
Nikola T. napisal/-a:Za prehode med državami šengenskega območja ni potrebna prijava-odjava!
Oprosti lapsus, torej odjavim na Hrvaškem, prijavim v ITA. Kje je možna prijava v ITA med Miljami in Trstom? Če ni možna, verjetno vseeno moram naslednji dan narediti prijavo v SLO?
Kaj pa ce gres po odjavi v Ita, prespis zadnjo noc v marini, recimo Milje, kjer dobis potrdilo, da si bil pri njih in naslednji dan se prijavis pri nas.
Teoreticno bi slo, a prakticno........'niko nezna'.
Domi napisal/-a:Kaj pa ce gres po odjavi v Ita, prespis zadnjo noc v marini, recimo Milje, kjer dobis potrdilo, da si bil pri njih in naslednji dan se prijavis pri nas.
Ja sej tko sem na začetku mislil, sam sem zgleda zakompliciru...
-
Rok-11
- Admiral
- Kraj: Ljubljana, Ribiška vasica - It.
Kariera napisal/-a:Domi napisal/-a:Kaj pa ce gres po odjavi v Ita, prespis zadnjo noc v marini, recimo Milje, kjer dobis potrdilo, da si bil pri njih in naslednji dan se prijavis pri nas.
Ja sej tko sem na začetku mislil, sam sem zgleda zakompliciru...Grem iz HR prespat v ITA marino, samo me zanima, če se lahko kje V Miljah, Trstu prijavim?
Ne vem - a ne kompliciraj. V Ita se nihče nikjer ne prijavlja... tudi jaz ne. Pa tudi odjavljamo se ne, ko odplujemo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti