Cestno prometni predpisi, novosti, vleka, etc
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Re: Cestno prometni predpisi, novosti, vleka, etc
Pa še skrajnost na drugem koncu, na katero marsikdo ne pomisli. Razne bauxxx trgovine prodajajo tovorne prikolice brez zavore z NDM 750kg. Bolj malo je avtomobilov, s katerimi lahko to legalno vlečeš.
motorni
motorni napisal/-a:Pa še skrajnost na drugem koncu, na katero marsikdo ne pomisli. Razne bauxxx trgovine prodajajo tovorne prikolice brez zavore z NDM 750kg. Bolj malo je avtomobilov, s katerimi lahko to legalno vlečeš.
Imaš zelo prav, jaz z mojo Octavio lahko vlečem nezavirano samo do 550 NDM kg....
Evo še dva preveč naložena, drugače pa skropucalo od članka....
Ni sicer priklopnik ampak tudi samo vozilo ne sme presegati dovoljenih vrednosti....
https://www.24ur.com/novice/slovenija/z ... kombi.html
Ni sicer priklopnik ampak tudi samo vozilo ne sme presegati dovoljenih vrednosti....
https://www.24ur.com/novice/slovenija/z ... kombi.html
Zopet so vrli tekstopisci portala 24ur.com sestavili prispevek, ki izkazuje, da nimajo pojma o čem pišejo 
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
jozko napisal/-a:Zopet so vrli tekstopisci portala 24ur.com sestavili prispevek, ki izkazuje, da nimajo pojma o čem pišejo
Portal je sicer drugi, velja pa enako
Žalostno je, da lahko vsak, ki misli, da nekaj ve, objavi tudi neresnice in s tem zavaja tiste, ki bi želeli biti pravilno informirani, zato priporočam, da takšnim ne "nasedate"
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
To je samo okvirno, da se dobi malce občutka kaj gre in kaj ne, za prebrati pač, ko pa nekdo res rabi, pa se itak pozanima, vse dobro v 2021 
Upam franc5e, da razumeš, da nisem mislil nate, ampak na avtorja objavljenega prispevka
Vse dobro v 2021, želim tudi jaz
Vse dobro v 2021, želim tudi jaz
- 1stofficer
- Admiral
Kje se dobi tabla, ki jo obesis na konc jambora na primer, ki gleda nazaj ven iz prkole ene 2 metra?
Če v iskalnik vpišeš "Tabla za dolgi tovor", dobiš kar nekaj rezultatov 
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 7 gostov