Sveta Katarina, Ankaran
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Re: Sveta Katarina, Ankaran
Slovenska obala skupaj z večino gostinstev, parkingov, plaž ipd zadnja leta deluje kot ena fino zgonjena priletna kurba, ki živi v prepričanju, da je še vedno najlepša in stara 20 let.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
AEgir napisal/-a:Slovenska obala skupaj z večino gostinstev, parkingov, plaž ipd zadnja leta deluje kot ena fino zgonjena priletna kurba, ki živi v prepričanju, da je še vedno najlepša in stara 20 let.
Zelo dobra definicija, se popolnoma strinjam AEgir
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Danes sem dobil obvestilo, da od marca naprej ne bo več mogoče koristiti klančine za spust v morje. Obiskal jih je namreč gradbeni inšpektor z odločbo o rušenju vseh objektov društva na Sv. Katarini, vključno s klančino za spust v morje.

Mogoče tole sovpada?
primorske.si/primorska/istra/namesto-odbojke-bo-nastala-obalna-pespot
primorske.si/primorska/istra/namesto-odbojke-bo-nastala-obalna-pespot
Ta naslov ne vodi do sv. Katarine in rušenjem..
lp.
lp.
AEgir napisal/-a:Slovenska obala skupaj z večino gostinstev, parkingov, plaž ipd zadnja leta deluje kot ena fino zgonjena priletna kurba, ki živi v prepričanju, da je še vedno najlepša in stara 20 let.
sicer odgovor na star zapis, res posrečena primerjava. Bi pa dodal, da meni naša obala nikoli ni delovala kot kaka 20 letna mladenka....od kar pomnim je ta stara zjebana kurba....in še kar vztraja in vztraja. vsakič znova me preseneti, da je še vedno isto sranje.
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
NASA napisal/-a:Mogoče tole sovpada?
NAMESTO ODBOJKE BO NASTAKLA OBALNA PEŠPOT...
Klikni " - citiraj ta prispevek in si poglej kako se naredi link. Če rabiš pomoč vprašaj.

Ma zgleda pripravljeno za krompir al pa morda konopljo posadit..
polanc napisal/-a:Ma zgleda pripravljeno za krompir al pa morda konopljo posadit..
Ma ne, tu bodo riž sadili in blizu bo china restoran, jaz pa jim bom lignje dostavljal
A pol je za konopljo k jim bo pasal se pol mal zapigat
Pa so jo porušili... tako je to... 30 let ni bilo v skladu s predpisi.. sedaj pa pride inšpektor in naroči rušenje.
A nebi bilo bolj smiselno urediti zadevo na drugačen način ? Recimo postaviti plačljivo rampo ? 10 eur za spust in 10 eur za dvig ? In pa urediti vso potrebno dokumentacijo za upravljanje?
https://imgur.com/33fjOgt
A nebi bilo bolj smiselno urediti zadevo na drugačen način ? Recimo postaviti plačljivo rampo ? 10 eur za spust in 10 eur za dvig ? In pa urediti vso potrebno dokumentacijo za upravljanje?
https://imgur.com/33fjOgt
Red mora biti, tudi če je slab. Pred leti sem se vsakič nekaj matral s tistimi čobani tam, ko si jih moral nekaj podkupovat in dobesedno prosit za dovoljenje za spust, potem so te pa še zafrknili in ko si prišel nazaj je bilo zaprto, ceprav so pred tem dejali, da bodo tam itd....pa posiljevanje z neko klubsko članarino itd.. Brez veze.
- dole
- Viceadmiral
- Kraj: gorenjska - center galaksije
Pa še redarji so lepo kasirali zaradi nepravilnega parkiranja. (prijatelj je februarja dobil prva obvestila za lansko leto in to za vsak obisk
)
LP
LP
mirno morje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti