Pozdravljeni morjeplovci.
Zanima me malo vaših izkušenj z privezi v vaših krajih. Pri nas v Mandrah (PAG) so tekom zime iz vode zvlekli vse naše na črno postavljene betone, in so postavili svoje nove. Do sedaj je bilo na oko tukaj privezanih cca 150 plovil. Sedaj so postavili na eni strani kraja 20 in na drugi 20 boj. Cena dnevnega priveza bo 25 kun na meter. To se mi zdi nooora cena, a hvalabogu sem uspel barem najti prosti bojo za malo več kot 30 dni dopustovanja. Kam se bo vezalo naslednjih 110 plovil ne upam niti pomislit, kaka revolucija bo to.
Pa me malo zanima kako je pri vas? Vas tudi preganjajo, tak kot so se spravili na nas? Ali samo mi v Mandrah dajemo vtis MonteCarla in nas je "miljarderje" treba obrati do kosti.
Če se bo takole nadaljevalo po celi obali, lahko pričakujemo obilico rabljenih čolnov na prodaj, cene pa seveda konkretno navzdol...
Privez Madre - koncesija
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Re: Privez Madre - koncesija
Jp... KRK Klimno, so vse pometali ven, (ampak lejga hudiča, kako da je naš blok ostal notri.. z bojo vred), ampak je sedaj ograjena z mrežo za kopalce 
Ampak imam res majhen čolniček, tako da sem se ga navadil kar sproti jemati ven.... Fis kultura...
Pa prej sem moral plavati do njega, sedaj sem "suh"

Ampak imam res majhen čolniček, tako da sem se ga navadil kar sproti jemati ven.... Fis kultura...
Pa prej sem moral plavati do njega, sedaj sem "suh"

Hvala na razumevanju
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti