Tehnični pregled HR
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Tehnični pregled HR
Lastniki čolnov registriranih na Hrvaškem, a ste vsi opravili twhnični pregled? Imam 4,65m in 51kW (70ks) motor. Rezervar je motiran pod sedež. Če se to tretira kot vgradni nimam pojma. V HR vpisniku plovil je čoln še vedno označen kot trajno registriran in nima navedenega poteka datuma tehničnega pregleda. Preden grem težit na kapetanijo najprej vprašam tukaj, če ga moram voziti na kapetanijo? Kar me moti je kolovratnje z prikolico po Novalji... Baje da bi pregled moral boto na suhem.
Re: Tehnični pregled HR
če je trajno registriran NE
Gre za čoln Prince 470. Edino moti me tisti odstavek kjer piše "vgradni rezervar", ki je montiran, kot pravim v prostoru pod sedežem in konzolo, kjer je prostor za recimo blazine ipd.
A ga lahko ven vzames, ali je vlaminiran?
Darh napisal/-a:A ga lahko ven vzames, ali je vlaminiran?
zakaj bi kaj ven jemal, še 1x če je plovilo trajno registrirano, NI več potreben pregled in je vseeno ali ima še črni tank zraven
@marec, jaz zastopim. Napisal sem avtorju.
Ne rabi ven jemati, pusti naj pri miru in bo vesel, ce ima tako.
Ne rabi ven jemati, pusti naj pri miru in bo vesel, ce ima tako.
Oranžni plastični rezervar z plovcem je. Zagurtnan, tak da teoretično ga lahko odklopim in ven vzamem. Bi sliko pripel, pa sem malo omejen na telefonu.
Mene je danes kapetanija ustavla in so me uprašal če mam prenosni tank za bencin, čeprav sem na vse kriplje zagovarjal, da gre ven je rekel da tokrat opozorilo da do nasledne sezone morm it na kapetanijo, da mi dajo pregled na 5 let.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Upam, da to leto preživim, pred drugo sezono pa bo kot kaže šel na tehničnega. Letos ga ne vzamem ven samo zaradi tega.
Eagir, kakšen čoln imaš?
Mahbso zakomplicirali, kar menrazjezi, je da je pregled potreben na suhem in se moram drklat z čolnom po Novalji.
Eagir, kakšen čoln imaš?
Mahbso zakomplicirali, kar menrazjezi, je da je pregled potreben na suhem in se moram drklat z čolnom po Novalji.
Ne rabis dajat colna ven, pride kapetan do tebe, je pa kak evro drazje, za prevoz. Narocis se in ko dela oglede moras bit pac pri plovilu.
Ravno prejsnji teden smo v Bunarini vsi na kup nosil obvezno opremo, da je stenstal tist pregled….. ja tud opreme ni imel.
Ravno prejsnji teden smo v Bunarini vsi na kup nosil obvezno opremo, da je stenstal tist pregled….. ja tud opreme ni imel.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov