lep pozdrav vsem
prejšnji teden so mi sporočili da bodo na Krku(Njivice in okolica)
pričeli odstranjevati vse privezne boje!
zanima me če kdo kaj več ve o tem in če je to res???
lp
privezi na Krku
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
privezi na Krku
LEPO JE UŽIVATI V VODI
V bistvu je bila parkirana med Malinsko in Poratom, blizu hotela Malin. A tvoja barka bo v luki v poratu al na boji? Prosim če poveš tvoje plane za privez in strošek. Se moram čimprej pozanimat kuko bo sedaj z privezi na boji. Sem klical človeka ki ima čez priveze v luki Malinska pa poleg tega da je vse zaseden čez poletje, računa cca 500€ na mesec za barko 4.5m 
LP Blaž
ja mi smo imeli barko parkirano do zdaj v punatu ampak jo bomo imeli od zdaj naprej v poratu... bo pa v luki.... kar se tega tiče boš bolj težko prišel notri ker so že nas komaj zbasali na eno bojo v luki začasno za letos... kar se tiče stroškov pa še nevem točno, je pa 500€ na mesec za bojo pretirano če mene vprašaš... ampak to je turizem prjatli moji. ti še sporočim glede stroškov, ker grem ta vikend tja premaknit barko iz punata... bomo vidli kako bo šlo...
je pa ta marina vsako leto nabito polna....
je pa ta marina vsako leto nabito polna....
monterey 315
v punatu smo imeli stalni privez zdej par let pa nebi o ceni ampak je pa svinsko drago... je sicr res da ma svoje ugodnosti in da so zelo prijazni itd... ampak vseeno je po mojem mnenju svinsko drago... je pa res da za izlete je pa izhodišče ful dobro ker si v 1 uri lahko že skoraj na silbi...
monterey 315
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta