Jaz se strinjam s tezo da je potrebno placat urejeno drco posebej ce ti nudijo vap, da lahko s pritiskom speres plovio. Koliko je meni poznano, vam lahko zatrdim, da je v Dalmaciji od Zadra do Sibenika dosati majsih mest kjer so rampe za spust majsih colnov, kjer vam domacini sigurno nebojo nicesar rekli, saj ste njihovi gosti.Tu je tudi kr nekaj boj (tudi od
gostov iz lanske sezone), kjer se colni do 7 metrov vezejo na eno bojo, za kaj prav tako ne placajo nicesar, razen kaksno adrenalinsko potaplanje da si pritrdis svojo verigo na starejse muringe in sidrisca. Sam sem naredil tudi rampo za majse colne, da bi komu prepovedal, da je koristi, mi sploh ne pade na pamet, saj ce upostevas Slovenske ali Hrvaskle zakone, so te rampe in vecina majsih pomolckov narejenih brez gradbenega dovoljenja, zato ce upostevamo, da je morski pas in sicer 6 metrov od plimnega nivoja morja, potem bi se tega morali vsi drzat, razen koncesionarjev z lokalno skupnostjo. Ce pa je kje kaksen lokalni kavboj te pa nic nemores, saj vete kak gre, prehitro si star da bi iskal svoj prav (moj pregovor)
Ker vidim da vam slovnica, na tem forumu pomeni veliko (kaj tudi sam podpiram), se obenem oravicujem za kasno slovnicno napako, saj sem na nivoju koncanega IKESa.,Tu pa dodajam nekaj fot, ce bo slo.

[/list][/list]