ODJAVA IZ REGISTRA
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
ODJAVA IZ REGISTRA
Pozdravljeni, sem pred manjšim problemom, namreč čoln sem do sedaj imel v ameriškem registru- Delavare. Sedaj sem ga ocarinil in ga moram tam odjaviti. Ali mi kdo lahko pomaga z nasveti in kako to opraviti čim ceneje.
Lep pozdrav Mitja
Lep pozdrav Mitja
Pred 5 leti sem brisal plovilo iz SLO registra. Vložil sem zahtevek za izbris. Mislim da je obrazec na spletu oz. tam zagotovo piše, kaj mora zahtevek vsebovati, tako da boš največ točnih informacij zvedel na spletu in preko telefona na Upravi RS za pomorstvo.
Je pa stvar precej preprosta, mogoče se je dobro zmenit za termin, da ne boš čakal pred vrati na dokumente, kot v mojem primeru, ko je administratorka vse uredila, kapitan bi moral samo še nekaj podpisati, pa se je spričo mene odločil in mi objasnil, da gre na obhod po SLO morju in da se vrne čez dve uri. Čista zajebancija.
Je pa stvar precej preprosta, mogoče se je dobro zmenit za termin, da ne boš čakal pred vrati na dokumente, kot v mojem primeru, ko je administratorka vse uredila, kapitan bi moral samo še nekaj podpisati, pa se je spričo mene odločil in mi objasnil, da gre na obhod po SLO morju in da se vrne čez dve uri. Čista zajebancija.
janadino napisal/-a:Bimbus, če gre za izpis iz registra zaradi prodaje ga lahko izpišeš po pošti z lastnoročno napisano vlogo, da ta in ta čoln ta in ta oseba prosi za izpis. Preprosto.
ker je poteklo plovno dovoljenje in mislim čoln temeljito prenovit, kar bo trajalo kakšno leto, in ker zavarovanja ne mislim plačevat brez veze, so mi sporočili iz zavarovalnice da jim morem poslat odjavo(izbris iz registra) da prekinejo permanentno zavarovalno polico
ali obstaja kakšna druga možnost za prekinitev permanentne police, brez da bi dobil opomin za neplačano premijo?
lp
Žal ne gre drugače, kot da odjaviš plovilo ali pa prodaš, drugače te polica zavezuje. Je pa še možnost, da daš zavarovati pri drugi zavarovalnici, jo skopiraš in potem z kopijo dokažeš da si zavaroval pri drugi zavarovalnici, tisto polico pa potem storniraš, seveda moraš nekoga špoznati na zavarovalnici, ki bi ti to naredil.
Možnost je verjetno tudi, da skleneš kupoprodajno pogodbo (navidezno), jo overiš in prekineš zavarovanje, s tem da potem to kupoprodajno seveda uničiš oz. je ne uporabiš.
Možnost je verjetno tudi, da skleneš kupoprodajno pogodbo (navidezno), jo overiš in prekineš zavarovanje, s tem da potem to kupoprodajno seveda uničiš oz. je ne uporabiš.
Guma je guma, zaenkrat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost