Prijava čolna davčni
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Jaz pa sem lansko leto prijavil mojo barko, plačal kar so mi iz DURSA poslali, vendar letos pa še nisem nič dobil. Ali je potrebno prijavo narediti še enkrat ? Podatki se niso nič spremenili, še vedno sem jaz lastnik, samo barka je eno leto starejša. Sam pač plačam, da imam mir pred dacarji.
LP Matej
Zdravo,
Ker v Sloveniji ni spletnega mesta, kjer bi posamezniki lahko zastavljali davčna, pravna in finančna vprašanja, strokovnjaki pa bi si na tem križišču
poslovnih ved izmenjavali mnenja, smo na portalu LinkedIn ustvarili skupino: Davčne, pravne in finančne debate ter vprašanja (http://www.linkedin.com/groups/Davčne-p ... te-4216200).
Pridružite se nam in svoja vprašanje napišite na našo stran. Strokovnjaki z vseh treh področij, vam bodo z veseljem odgovorili!
Ker v Sloveniji ni spletnega mesta, kjer bi posamezniki lahko zastavljali davčna, pravna in finančna vprašanja, strokovnjaki pa bi si na tem križišču
poslovnih ved izmenjavali mnenja, smo na portalu LinkedIn ustvarili skupino: Davčne, pravne in finančne debate ter vprašanja (http://www.linkedin.com/groups/Davčne-p ... te-4216200).
Pridružite se nam in svoja vprašanje napišite na našo stran. Strokovnjaki z vseh treh področij, vam bodo z veseljem odgovorili!
izpolnjujejo tehnične pogoje za vpis v evidence plovil, vzpostavljene na podlagi zakonov, ki urejajo plovbo po morju in celinskih vodah, vendar v njih niso vpisana, ter rezidenti Republike Slovenije, lastniki plovil, daljših od petih metrov, ki izpolnjujejo tehnične pogoje za vpis v evidence plovil, vendar v njih niso vpisana, ker so registrirana v tujini.
Kaj pa tisti, katerih plovila ne izpolnjujejo pogojev ?
Kaj pa tisti, katerih plovila ne izpolnjujejo pogojev ?

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Nadzorni hudič pride v kontrolo k hudiču, ki upravlja kotle, v katerih
se cvrejo nesrečniki. Nesrečniki poizkušajo uiti iz kotlov, pomagajo drug
drugemu lesti ven in stražarji imajo precej dela s tem, da jih tiščijo nazaj noter. Le pri
enem kotlu niti enega stražarja. Nadzorni je že vesel, da je odkril napako "Aha, kaj je pa s
tem kotlom? Zakaj tukaj ni stražarjev?" Stražar mu mirno odvrne "Tile so Slovenci, ko en
malce zleze ven, ga drugi potegnejo nazaj noter."
se cvrejo nesrečniki. Nesrečniki poizkušajo uiti iz kotlov, pomagajo drug
drugemu lesti ven in stražarji imajo precej dela s tem, da jih tiščijo nazaj noter. Le pri
enem kotlu niti enega stražarja. Nadzorni je že vesel, da je odkril napako "Aha, kaj je pa s
tem kotlom? Zakaj tukaj ni stražarjev?" Stražar mu mirno odvrne "Tile so Slovenci, ko en
malce zleze ven, ga drugi potegnejo nazaj noter."
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti