Vpogled v vpisnik čolnov
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
elbarto napisal/-a:meni tudi pokaže vse podatke in to mi ni všeč.
Na osnovi česa lahko javno objavljajo moje osebne podatke?
LP!
https://www.ip-rs.si/varstvo-osebnih-po ... isions_pi1[showUid]=1358&cHash=937427e6e2
Ampak ta vpisnik čolnov je pa po eni strani zanimiv
jaz sem namreč ugotovil, da sem še vedno lastnik čolna, katerega sem prodal pred več kot 3-mi leti
Še dobro, da sem takrat na dan prodaje takoj preknil obvezno zavarovanje, ker so se nekaj časa zanesljivo vozili na "šverc" brez prepisa lastništva, dokler je trajala veljavost po vpisnem listu
LP
LP
no rain, no rainbow
Upam da imaš kopijo kupoprodajne, meni se je zgodilo ravno tako da sem prodal čoln tip ga je imel na črno v ankaranu na korpo mortu in kazen je jasno prišla kmeni.400 eur oz v 8 dneh pola ali nekaj takega.Šlo je za elan gt402 cel ni vreden tolk.
No jaz ne bodi ga len sem imel eno fraj karljolo za čoln, sem šel dol, čamac je bil tam še vedno, sem ga naložil sredi dneva nobeden ne bu ne mu, in pustil na mestu kjer je bil čoln plastenko in notri mojo čifro naj pokliče ko najde.
Tip kliče po TREH tednih pa je bilo to sredi sezone, živel je pa v Kozini, in pizdi kaj sem mu spizdil čoln in blabla.Jaz sem seveda kazen plačal takoj a on je zamudil 8 dnevni rok mi je lepo moral odkartati polno kazen + gorivo za dvakrat gore dole, je lahko vesel da ni kilometrine fasal
da je dobil zadevo nazaj.
In to ravno tako je minilo ene 3 leta od prodaje.
Kaj bi bilo že bi enega povozil in stegnil , bi šel jaz v čuzo ali kako.
No jaz ne bodi ga len sem imel eno fraj karljolo za čoln, sem šel dol, čamac je bil tam še vedno, sem ga naložil sredi dneva nobeden ne bu ne mu, in pustil na mestu kjer je bil čoln plastenko in notri mojo čifro naj pokliče ko najde.
Tip kliče po TREH tednih pa je bilo to sredi sezone, živel je pa v Kozini, in pizdi kaj sem mu spizdil čoln in blabla.Jaz sem seveda kazen plačal takoj a on je zamudil 8 dnevni rok mi je lepo moral odkartati polno kazen + gorivo za dvakrat gore dole, je lahko vesel da ni kilometrine fasal
In to ravno tako je minilo ene 3 leta od prodaje.
Kaj bi bilo že bi enega povozil in stegnil , bi šel jaz v čuzo ali kako.
-
navtik_borut
- Admiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti