tile pajaci res mislijo, da bomo sam nijih hodil dol gledat pa kamen lizat .....pa seveda mastno plačat
Hrvaška ne sme več lupiti tujih ribičev
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
.
Tipičen slovenček. Poln pričakovanj, ampak v sebi je že zanj vnaprej določil negativen razplet. Na koncu pa cvilit, jokat, pa pametnega se delat.
Treba je kakšna vrata odpret, napisat stvari , ki te motijo, .....
Ker si iz LJ imaš možnost viset v pisarni Sveta Evrope kolikor te je volja in ni hudič da te ne uslišijo. Poslušajo pa tako vsakega, ki je količkaj normalen.
.
Harry napisal/-a:29 november se bliža!
Me prav zanima kakšen bo odgovor?
Se zna zgodit, da nič, " jer ove zime još nema turista"
Tipičen slovenček. Poln pričakovanj, ampak v sebi je že zanj vnaprej določil negativen razplet. Na koncu pa cvilit, jokat, pa pametnega se delat.
Ker si iz LJ imaš možnost viset v pisarni Sveta Evrope kolikor te je volja in ni hudič da te ne uslišijo. Poslušajo pa tako vsakega, ki je količkaj normalen.
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
pajer1 napisal/-a:.Harry napisal/-a:29 november se bliža!
Me prav zanima kakšen bo odgovor?
Se zna zgodit, da nič, " jer ove zime još nema turista"
.
Na prvi pritožbi, ki je bila spisana in oddana s strani slovenske potapljaške zveze 1995 sva se podpisala le dva, ostali "slovenčki", pa takrat še niste vedeli za kaj gre.
Zdaj pa povej, kaj si ti uspel narediti za to, ali si ravno ti tisti, za katerega me imaš!
Lahko ti tudi pošljem kako debato s hrvaških forumov, vendar se bojim, da bo takoj zbisana.
Če nisi razumel, je bil moj post spodbuda tistim, ki še vedno vztrajajo, jaz sem šel na drug nivo - fotolov.
Morski vuk
.
Želel sem povdarit, da je potrebno več optimizma pri takih postih.
Kaj ste-sta podpisovali-la leta 95 ne vem, vem pa da s strani Potapljaške zveze ni bilo nekih pozitivnih mnenj o ceni letnih dovolilnic za potapljanje, če je govora o isti stvari. Kaj posebnega, peticije ali pritožbe pa tudi nismo-niso oddali.
V vezi ribolovnih dovolilnic pa sem kar nekajkrat odprl vrata v pisarni sveta evrope. Podal sem pisno in ustno pritožbo, težil, ......
Kaj več pa res ne!
.
Želel sem povdarit, da je potrebno več optimizma pri takih postih.
Kaj ste-sta podpisovali-la leta 95 ne vem, vem pa da s strani Potapljaške zveze ni bilo nekih pozitivnih mnenj o ceni letnih dovolilnic za potapljanje, če je govora o isti stvari. Kaj posebnega, peticije ali pritožbe pa tudi nismo-niso oddali.
V vezi ribolovnih dovolilnic pa sem kar nekajkrat odprl vrata v pisarni sveta evrope. Podal sem pisno in ustno pritožbo, težil, ......
Kaj več pa res ne!
.
pajer 1
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
igor_k napisal/-a:@morosito, pa ravno italjanske avtoceste si dal za primerjavo, ki te v dveh dneh olupijo za našo letno vinjeto.
Že mogoče da stane tik za mejo 130€, samo to velja tako za Slovence, kot za vse državljane drugih držav.
ne gre za ceno gre za mejni sporazum...namesto da bi mejne okolice imeli dober odnos so vse ti zakoni in plačevanje razdelile še bolj narode...še hujše od prej ki so bile meje
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 15:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost