Pozor, vsi Slovenci po nova dovoljenja za upravljanje čolna
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 11:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Daki
weta napisal/-a:samo še eno politično potem pa dovolj smetenja z moje strani....v sloveniji mislim, da se voli bolj po načelu, levi, desni, oz. kdo je za partizane in kdo je krščanar...ne pa po programih, prepričanjih ali čemu drugemu.
Se čisto strinjam s tabo. Da se tako voli, je pa čisto zgrešeno. Zato pa imamo to kar imamo.
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Weta, jasno je da ne moreš vse prepričat, ti pa zagotavljam, da je bilo v nekaj inštituciji navodilo, če ne boste volili tega boste ob službe in manjše plače. Tako se temu streže.
Dobro da se z politiko ne ukvarjam. Razmišljam kot podjetnik, imam pa velik krog prijateljev, v javnih službah. Meni verjemi, da vedo za vsakega kako diha in na katere gumbe je treba pritiskat. Tudi pospraviti koga ni problem, če je v napoto.
Poglej Mediano. Dajo prednost desnici in tako se aktivira levica. Lansirajo se laži 50x in postane resnica. Zato me te igre z politiko ne zanimajo. Na volitve grem toda vedno izgubim. Pač nimam sreče.
Dobro da se z politiko ne ukvarjam. Razmišljam kot podjetnik, imam pa velik krog prijateljev, v javnih službah. Meni verjemi, da vedo za vsakega kako diha in na katere gumbe je treba pritiskat. Tudi pospraviti koga ni problem, če je v napoto.
Poglej Mediano. Dajo prednost desnici in tako se aktivira levica. Lansirajo se laži 50x in postane resnica. Zato me te igre z politiko ne zanimajo. Na volitve grem toda vedno izgubim. Pač nimam sreče.
NF..... ta tvoja izjava pa zmaga: "Na volitve grem toda vedno izgubim. Pač nimam sreče."
Zase bi lahko samo dodal, da jaz ponavadi na volitve nisem šel, sem pa vseeno (razen enkrat) zmagal.
Pa naj bo s tem postom dovolj politike.. hvala.
Vrnimo se raje na recimo problem plutja čolnov brez registracije in brez izpita pri nas in v RH če te čolne upravljajo italijanski državljani. Ker kao oni lahko... K..c pa taka vzajemnost. Če lahko oni potem bi lahko vsi. Ker, a ni bilo enkrat govoru tu gor, da moraš imeti za plutje po italijanskih vodah še dodatno zavarovanje - večje kot pri nas in v RH. A tu pa ni vzajemnosti.
Če bi jaz kaj ukazal se italijanii pri nas ne bi vozili brez izpitov ne po morju, ne po kopnem. Še posebej, ko vidim kako glisirajo mnogo preblizu obale in mrež kopališč.
Zase bi lahko samo dodal, da jaz ponavadi na volitve nisem šel, sem pa vseeno (razen enkrat) zmagal.
Pa naj bo s tem postom dovolj politike.. hvala.
Vrnimo se raje na recimo problem plutja čolnov brez registracije in brez izpita pri nas in v RH če te čolne upravljajo italijanski državljani. Ker kao oni lahko... K..c pa taka vzajemnost. Če lahko oni potem bi lahko vsi. Ker, a ni bilo enkrat govoru tu gor, da moraš imeti za plutje po italijanskih vodah še dodatno zavarovanje - večje kot pri nas in v RH. A tu pa ni vzajemnosti.
Če bi jaz kaj ukazal se italijanii pri nas ne bi vozili brez izpitov ne po morju, ne po kopnem. Še posebej, ko vidim kako glisirajo mnogo preblizu obale in mrež kopališč.
NOVI FOSIL napisal/-a::shock:
Ne delaj si utvar. 370.000 javnih uslužbencev čaka na navodila koga naj volijo, da ne izgubijo svojih sanjskih služb.
In to ti je moj odgovor.
Vsi ostali se lahko postavimo na glavo
zraven je še 600000 upokojencev,verjetno imamo tudi nekaj otrok,tisti ki plačujemo davke verjetno nas je precej manj kot javnih uslužbencev lahko gremo tudi na ......,zmeraj jih bo več
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov