OdgovorNapisal/-a Friški » Sr Avg 25, 2010 14:33
pa dobr, sej so čist na glavo padl
na vikendu mam opreme takšne in drugačne kot bi jo naklel in vedno nekaj prevažam simo tamo
nej me enkrat na meji vpraša za karto ko prevažam opremo
to si bo treba prov enkrat cajt vzet
nima kaj spraševat na grenci, a je ribiški inšpektor a je pomorska polcija
nima kaj spraševat če maš karto, za karto te lahko vpraša izkjučno ko loviš ribe samo takrat in nikoli drugače
pacienti, težijo pa težijo, nej me na čolnu ustav ko sem sam z 10 palcam gor sigurno, ga to nič ne briga v vodi sta namočeni lahko samo dve, na meji te lahko vpraša če imaš kaj rib ki jih ne smeš čez pelat in pa če imaš kaj vab ki jih ravno tako ne smeš čez mejo voziti in to je to
kaj ga briga na kopnem če mam karto
ja mam opremo, sem jo dol pelal pa nisem nič lovil, tud če ti najde ribo, sem jo v ribarnici kupu, od ribiča, sosed šenkal ker je preveč ujel. in ribe ti pobere, ni teorije da te pofočka da si ti lovil brez karte
sam sicer vedno kupim karto ponavadi kar za cel mesec izkoristi pa 15 dni pa je veliko
upret se bo treba tem šikaniranjem
to je blo že napisano mislim da s strani Nikole Tesle
tudi če te na vodi ustavijo in maš gor ribiško opremo nima kaj za karto spraševat, lahko vpraša, ti pa vprašaš če se mu zdi da loviš ribe in zgodba je končana
kolikor vem je edina zadeva puška za podvodni ribolov, za katero je če se ne motim v zakonu izrecno napisano da potrebuješ športno dovolilnico, če je puška on-board, pa še to se ne strinjam z zakonom.
pacijenti da jim ni para
med dopustom fišam na obali pride sosed prisede z 4 mrzlimi pirči pijeva in klepetava in pridejo modeli peš po kopnem
dobro veče dozvole za ribolov molim, jst dam pogleda
a vi kolega gde vam je dozvola
pravim, on je ne rabi ker ne lovi rib, pa kako ne lovi
mi je skor plafon odnesl, kdo lovi s čim lovi od kje vam ideja sploh da lovi
pa sedi pored vas i lovi
a ha a ma palco v roki se ga vidl da je vrgu, vn vleku niste torej na svidenje in lep večer
nekaj sta še godrnjala in spokala
debilčki po njihovem bi mogla cela plaža met karte zato ker nekdo lovi
treba se bo upret da jih navadmo manir in interpretacije zakona, vem da je Sizifovo delo sam kar je preveč je preveč
čist me razkajfa vedno znova
mirno morje in LP Friški