Vstop Hrvaške v EU
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
kdo pravi, da nimam barke?
mam pa plačano carino, davke, kp registracijo, opravljena dva izpita, yu in Slo, ker sem en dan zamudil za prepis, plus GMDSS oziroma ukw, pa baje srečo in nobenih težav, kot je napisal sundancer, potrkam trikrat... letos že okoli 60 motornih ur in 700 milj po gps... da o nafti ne govorim. pa me še čaka ene 20 dni na vodi.
mam pa plačano carino, davke, kp registracijo, opravljena dva izpita, yu in Slo, ker sem en dan zamudil za prepis, plus GMDSS oziroma ukw, pa baje srečo in nobenih težav, kot je napisal sundancer, potrkam trikrat... letos že okoli 60 motornih ur in 700 milj po gps... da o nafti ne govorim. pa me še čaka ene 20 dni na vodi.
boss napisal/-a:kdo pravi, da nimam barke?
Ja dobro, sedaj se pa že hvališ...
Jaz pa nimam nič od tega,kar navajaš, ampak bom dal barko lepo zavarovat full kasko pa jo na kvarnerju potopil, ko pridejo hrčki v Eu...
Pol bom imel pa to,kar je imel Sundencer, oz upam,da mi ne bo Kr en vsega v pjačo spremenu pa spil...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov