Trajna registracija HR
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Tole piše....
3. Područje plovidbe III – obuhvaća plovidbu unutrašnjim morskim vodama, teritorijalnim vodama RH i vodama koje su pristupačne s mora.
U području plovidbe III. mogu postojati sljedeća ograničenja:
IIIa – do 6 Nm od obale kopna ili otoka;
IIIb – do 3 Nm od obale kopna ili otoka
IIIc – do 1 Nm od obale kopna ili otoka
Se pravi a,b ali c so le še dodatne omejitve. Če si narobe razlagam, toliko bolje. (Se ne bo treba ustaviti v Cavtatu
)
3. Područje plovidbe III – obuhvaća plovidbu unutrašnjim morskim vodama, teritorijalnim vodama RH i vodama koje su pristupačne s mora.
U području plovidbe III. mogu postojati sljedeća ograničenja:
IIIa – do 6 Nm od obale kopna ili otoka;
IIIb – do 3 Nm od obale kopna ili otoka
IIIc – do 1 Nm od obale kopna ili otoka
Se pravi a,b ali c so le še dodatne omejitve. Če si narobe razlagam, toliko bolje. (Se ne bo treba ustaviti v Cavtatu
ja tako je ja...sm tudi jaz to gledu. Zanima, me kaj bi slovenska oblast rekla, da prideš z HR registracijo v naše morje. Čoln je teoretično registriran in izpraven in če imaš zavarovanje plačano še za SLO. Italjane pa itak zanima samo zavarovanje. kaj pravite?
Podrobneje bom pa izvedu na kapetaniji v puli. LP
primozar napisal/-a:ja tako je ja...sm tudi jaz to gledu. Zanima, me kaj bi slovenska oblast rekla, da prideš z HR registracijo v naše morje. Čoln je teoretično registriran in izpraven in če imaš zavarovanje plačano še za SLO. Italjane pa itak zanima samo zavarovanje. kaj pravite?Podrobneje bom pa izvedu na kapetaniji v puli. LP
Tu maš več o tem :
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=16547
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov