1stofficer napisal/-a:Cena: 1970 kn = 265 eur.
S prkolo vrednost 20K.
Jaz imam zavarovano vrednost 28.5k, letna premija za kasko: 433 €.
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
1stofficer napisal/-a:Cena: 1970 kn = 265 eur.
S prkolo vrednost 20K.
MareC napisal/-a:hmmm zanimivo, zakaj se pa reče OBVEZNO zavarovanje, jaz imam 6m in brez obveznega sploh ne smem pluti!
jozko napisal/-a:MareC napisal/-a:hmmm zanimivo, zakaj se pa reče OBVEZNO zavarovanje, jaz imam 6m in brez obveznega sploh ne smem pluti!
Zavarovanje se ne imenuje "OBVEZNO", ampak zavarovaje "ODGOVORNOSTI LASTNIKA ČOLNA"![]()
1stofficer je napisal, da ima motor 6 KM, zakonodaja ne predpisuje, da mora imeti lastnik plovila s takšno močjo motorja zavarovano odgovornost..., je pa vsekakor dobro, če jo ima, tudi če ni predpisano![]()
Tisti, ki imamo močnejše motorje od 3,7 kW (v SLO) in 15 kW (vHR), pa to zavarovanje potrebujemo, ko plujemo, ko pa čoln ne pluje, pa ga ne rabimo
jozko napisal/-a:MareC napisal/-a:hmmm zanimivo, zakaj se pa reče OBVEZNO zavarovanje, jaz imam 6m in brez obveznega sploh ne smem pluti!
Zavarovanje se ne imenuje "OBVEZNO", ampak zavarovaje "ODGOVORNOSTI LASTNIKA ČOLNA"![]()
1stofficer je napisal, da ima motor 6 KM, zakonodaja ne predpisuje, da mora imeti lastnik plovila s takšno močjo motorja zavarovano odgovornost..., je pa vsekakor dobro, če jo ima, tudi če ni predpisano![]()
Tisti, ki imamo močnejše motorje od 3,7 kW (v SLO) in 15 kW (v HR), pa to zavarovanje potrebujemo, ko plujemo, ko pa čoln ne pluje, pa ga ne rabimo
Pri Bavariji ( naj me nekdo popravi in dopolni) pa imaš proti 3 osebi a ti ne velja če nimaš + to še obveznega zavarovanja sklenjenega na Hrvaškem.
Kako te stvari za vas funkcionirajo ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov