LETNE VINJETE NA HRVAŠKEM IN POPIS OSEB...
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
-
superpuntar
- Kapitan
Plačilo pristojbin vnaprej
Pozdravljeni, mogoče je že kje odgovor na tole vprašanje, pa ga nisem našel;
Ali lahko na Hrvaškem novo vinjeto (in vse ostale papirje) vplačam in dobim še pred iztekom trenutno veljavne?
Do preteka mi manjka slab mesec, pa ravno grem dol in bi rad uredil vse papirje za naslednjo sezono..
Hvala za odgovore!
B.
Ali lahko na Hrvaškem novo vinjeto (in vse ostale papirje) vplačam in dobim še pred iztekom trenutno veljavne?
Do preteka mi manjka slab mesec, pa ravno grem dol in bi rad uredil vse papirje za naslednjo sezono..
Hvala za odgovore!
B.
brane40 napisal/-a:mamaMicka napisal/-a:Moram pa na tem mestu povedati, da se me kontrolirali 2x, ko sem imel na čolnu ljudi, ki niso bili na popisu in ni rekel popolnoma nič...
Si imel pač srečo... Lahko bi se ti zgodilo podobno, kot Željku Mitroviću.
Zdravo,
meni so doslej še vedno pregledali vse papirje, še najbolj so hoteli videti "crew list" ampak nikoli me ni vprašal, kdo so ljudje na čolnu. Torej, če bi imel na čolnu črnca bi verjetno vedel, da ni Matjaž, ampak drugo ga ni zanimalo nič. Vpisni list, popis osoba, sportska dozvola in seveda, da nas ni bilo več kot 6 na čolnu. Se pa strinjam, da je to lahko tudi sreča, če bi zahteval dokumente posameznikov jih namreč nikoli nihče nima pri sebi, razen mene, ko upravljam s plovilom...
lp
Green to green or red to red, safely go ahead!
Mislim, da je keč tudi v tem, da smo ponavadi potniki iz avtokampa. Tam pač dokumentov nimamo, ker so vsi na recepciji. Noben zakon pa ne veleva, da rabis imeti v tujini s seboj dva osebna dokumenta.
Predvidevam, da se ne gre spuščati v razciscevanje kdo je kdo.
Edino zanimivo mi je to, da ko je kontroliral ribisko karto je popisal poimensko mojega kolega, ki je bil na čolnu. Takoj je vedel, da ni na listi in vseeno ni nic rekel. Ceprav sem ze odpiral tosl...
Predvidevam, da se ne gre spuščati v razciscevanje kdo je kdo.
Edino zanimivo mi je to, da ko je kontroliral ribisko karto je popisal poimensko mojega kolega, ki je bil na čolnu. Takoj je vedel, da ni na listi in vseeno ni nic rekel. Ceprav sem ze odpiral tosl...
mamaMicka napisal/-a:Takoj je vedel, da ni na listi in vseeno ni nic rekel. Ceprav sem ze odpiral tosl...
Za črni čarter zaplenijo barko, tako da ti odpiranje tošla ne bi pomagalo. Lahko si vesel, da imaš majhen čoln, ki jim očitno ni bil preveč sumljiv. Če bi imel večjo barko in bi Hrvatje samo posumili na črni čarter, bi se lahko kar poslovil od nje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov