Bunarina-dnevni vez

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

Uporabniški avatar
ttomi73
Admiral
Kraj: Kranj-okolica
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ttomi73 » Ne Sep 12, 2010 21:53

Zanimivo, da se vsake tolko najde en odpadnik, ki misli da je za šankom in o bontonu na forumu nima pojma. V bistvu nima distance oziroma je niti ne poskuša vzdrževat ampak kar butne, butne, butne,... :shock:
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
MorskiVolk
Desetnik

OdgovorNapisal/-a MorskiVolk » Po Sep 13, 2010 10:56

ttomi73 napisal/-a:Zanimivo, da se vsake tolko najde en odpadnik, ki misli da je za šankom in o bontonu na forumu nima pojma. V bistvu nima distance oziroma je niti ne poskuša vzdrževat ampak kar butne, butne, butne,... :shock:

Da zaključimo na tole temo!
Kako se je začelo...pisali ste (poklicani in nepoklicani, večinoma tisti, ki Bunarine ne poznate ali pa ste bili tam mimogrede...), razen Luftarja - ki je staroselec, o tem, kako je Bunarina neorganizirana, kako nič ozr malo nudi, kako ne kasirajo itd...
Kaj sem jaz napisal in s čim sem stopil VELIKIM morjeplovcem na žulj???
S tem, da sem napisal, da zadeva ne poteka tako, da iz prve roke povem, da v sezoni pridno kasirajo (razen, če se seveda skriješ in zjutraj ob prvem svitu pobegneš, ampak tako je povsod), da je pri nas čisto, da imamo elektriko in vodo vedno na voljo v neomejenih količinah, da je pri nas prijetno in domače vzdušje...
Odgovore s strani uželjenih in vsevednih, ki ne prenesejo, da jim nekdo napiše, da nekaj o čemer pišejo (seveda, imajo prav, saj imajo 500 in še več postov - torej so pa ja izkušeni ?!) pač nimajo prav, si lahko še 1x preberete, žaljenje o Iq in psihofizičnem stanju....
Pač nekje ste slišali, da je Bunarina kavbojska in to naprej prodajate kot dejstvo!
Tako da.., dajte dragi moji navtiki ozr kvazi navtiki malo pometit pred svojim pragom ozr krmo!
Uporabniški avatar
ttomi73
Admiral
Kraj: Kranj-okolica
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ttomi73 » Po Sep 13, 2010 11:36

MorskiVolk napisal/-a:Ne pametuj preveč!
V Bunarini sem že 9 let in vem kako je tam. Sploh ni tako neorganizirano.
V sezoni pa definitivno pridno kasirajo, tako da si ne delat utvar.
Izven sezone, je pa noro it v drago Verudo, ker pri nas sigurno ne bo nič za plačat, razen kakšnega pira!
lp

Prvi stavek pove več o tebi, kot vse tvoje nadaljnje pisanje.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Po Sep 13, 2010 11:41

Polna luna, aaaaauuuuuuuuu
A ma kdo metlo za prodat?

Me veseli da se je končno našel nekdo in nam povedal kar nam gre. Tako, zdaj pa imamo, v jok pa na drevo. :cry:

P.S.: Na tem forumu ne vpijemo in se medsebojno ne žalimo, ponavadi!
https://medisken.si
MorskiVolk
Desetnik

OdgovorNapisal/-a MorskiVolk » Po Sep 13, 2010 12:04

gregor.n napisal/-a:Polna luna, aaaaauuuuuuuuu
A ma kdo metlo za prodat?

Me veseli da se je končno našel nekdo in nam povedal kar nam gre. Tako, zdaj pa imamo, v jok pa na drevo. :cry:

P.S.: Na tem forumu ne vpijemo in se medsebojno ne žalimo, ponavadi!

...al pa še boljše ... na jambor!

ps
a ste res nepismeni, kdo je žalil ?
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Po Sep 13, 2010 12:26

A še ni konec? :?:
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Po Sep 13, 2010 14:16

Marchi napisal/-a:
MorskiVolk napisal/-a:Ne pametuj preveč!

Dobrodošel na forumu!
Zdaj pa hitro pivo v hladilnik, da te obišče delegacija foruma in preveri tvoje psihofizično stanje in seveda morjeplovski IQ. :lol: :lol: :lol:

Morski volk
Tole zgoraj sem jaz zakuhal.
:lol: :lol: :lol: Takile smeškoti pomenijo, da gre za šalo in dobronamerno zbadanje. Sorry :cry:

O "mudovleku" pa kdaj drugič, ko se boš bolj udomačil na forumu, če ne, boš spet razumel kot napad nate.

Še tretjič in zadnjič,
Dobrodošel med nami!
Nazadnje spremenil Marchi, dne To Sep 14, 2010 09:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bladzo
Admiral
Kraj: Lj-Portorož
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bladzo » To Sep 14, 2010 09:49

Jaz se pa z MorskimVolkom kar nekako strinjam. Vsekakor so informacije tistih, ki so tam ves čas, bolj točne, kot info. nekoga, ki vsake toliko pripluje mimo.

In fantje, ne bit takoj užaljeni, k vam bom gume na čolnu spustu (usmilil se bom le tistih, ki imate gumice)... :lol: :lol: :lol: :roll:
MorskiVolk
Desetnik

OdgovorNapisal/-a MorskiVolk » Sr Sep 15, 2010 12:10

bladzo napisal/-a:Jaz se pa z MorskimVolkom kar nekako strinjam. Vsekakor so informacije tistih, ki so tam ves čas, bolj točne, kot info. nekoga, ki vsake toliko pripluje mimo.

In fantje, ne bit takoj užaljeni, k vam bom gume na čolnu spustu (usmilil se bom le tistih, ki imate gumice)... :lol: :lol: :lol: :roll:

...thx

Marchi ... ok!
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Sr Sep 15, 2010 12:43

Jest sem sam napisal, da sem plačal normalno po ceniku. In to že pred tremi leti. Na, zdej sm jih pa slišu. :cry:
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
matkoro8
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a matkoro8 » Če Sep 16, 2010 17:15

Pozdravljeni,

Kar nekaj časa nisem bil na forumu, pa sem presenečeno ugotovil, da se je ta tema kar krepko razvila.
Nihče pa še ni dal odgovora na moje vprašanje, če je kdo letos bil tam v Bunarini na dnevnem vezu in koliko so mu zakasirali. Mogoče pa so samo mene "nategnili", ostali pa se itak švercate kot pravite. Bom še sam naslednje leto probal :D

Lp
Uporabniški avatar
frikmusic
Admiral
Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a frikmusic » Pe Sep 17, 2010 12:48

matkoro8 napisal/-a:Pozdravljeni,

Kar nekaj časa nisem bil na forumu, pa sem presenečeno ugotovil, da se je ta tema kar krepko razvila.
Nihče pa še ni dal odgovora na moje vprašanje, če je kdo letos bil tam v Bunarini na dnevnem vezu in koliko so mu zakasirali. Mogoče pa so samo mene "nategnili", ostali pa se itak švercate kot pravite. Bom še sam naslednje leto probal :D

Lp

No lahko ti povem da sem jaz v Bunarini že od leta 1999 s tem da sem leta 2006 imel nesrečo sepravi eksplozijo čolna, vse so mi mastno zaračunali razne intervencije pa potaplače pa gasilce itd. Škodo ki sem jo naredil sosedom pa je hvala bogu nastala zelo majhna in sem se uspel dogovorit sam.

Trenutno sem v Bunarini na dnevnem vezu že od juni 2010 in plačujem za 10 m čoln 25 Eur vez + taksa (popolnoma isto kot ti) samo z to razliko da sem prvi mesec plačal takso tudi za dni ko nisem bil na čolnu enkrat celo 14 dni skupaj sedaj pa sem se dogovoril da plačujem samo vez in to upam da je zadnji teden ker čakam na letni privez v Volmah.

Marina nič posebnega nudi veliko premalo za ta denar je pa res da pa so gostje (morjeplovci) v marini večinoma zelo enostavni ljudje vedno pripravljeni za pomoč kar daje tej marini velik plus.
Frajtonerca je prava stvar...
matkoro8
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a matkoro8 » Pe Sep 17, 2010 20:51

Pozdravljen frikmusic,

Praviš, da tudi ti plačuješ "takso" oz. kot oni temu rečejo "stroške prijave oseb". Samo malo veliko je zaplačat 4 eur/osebi. Nas je bilo pet (2 odrasla in 3 otroci) pa je to zneslo 20 EUR+ 17 EUR dnevni vez. Verjetno si na takšen način krpajo finančni primanjlaj - poceni privez potem pa še nabijejo gor neke dodatne stroške. V Medulinu v marini Puntica je približno enak luksuz za 20EUR/dan brez dodatnih stroškov, ki bi jih zaračunali.
So mi pa osebno bolj všeč te manjše marine glavno da so urejena in čista sanitarija, voda in elektrika, ali je na pomolih preproga, v recepciji klima in marmornate stopnice pa mi je čisto vseeno, samo dražje je, nimam pa nič od tega.

LP
Bojan5
Poročnik bojne ladje
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Bojan5 » To Jun 25, 2013 21:01

MorskiVolk napisal/-a:
bladzo napisal/-a:Jaz se pa z MorskimVolkom kar nekako strinjam. Vsekakor so informacije tistih, ki so tam ves čas, bolj točne, kot info. nekoga, ki vsake toliko pripluje mimo.

...thx

Marchi ... ok!

Ko sem vprašal, sem dobil.

Ti pa si svoje dobil.

Pa nisem niti MORSKI niti VOLK.

Po 20 letih vožnje po vodi. SE ŠE učim.

A ja : #kapitan orehove lupine# sem.

Raje 100 l bencina pokurim, kot 100€ prišparam.

Pivo v sosednjem zalivu je bolj "sočno". :D
"Na vod ni zajebancije" je rekel in ostal živ.
andrejv
Admiral
Kraj: Ljubljana, Koper

OdgovorNapisal/-a andrejv » Če Apr 30, 2015 08:25

Da malo pomagam komu, če bo iskal informacije kot sem jih jaz. Celotna ta tema je "out of date", sedaj ti računajo samo vez in nobene prijave.

Cenovno so ugodni, v primerjavi z ostalimi.

Cenik je tu:

http://www.lup.hr/uploads/media/cjenik_bunarina.xls

Plačate lahko s karticami.

Dežurni mornar pa ima telefon:

091 137 3127

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti